Status Halal Shaklee

Assalamualaikum and hi.. 


“Wahai sekalian manusia, makanlah yang halal lagi baik 
dari apa yang terdapat di bumi
Dan janganlah kamu mengikuti langkah-langkah syaitan
Kerana sesungguhnya syaitan itu adalah musuh yang nyata bagimu.”
(Al-Baqarah – Ayat 168)

Ramai yang ragu-ragu bila nak ambil supplement ni kan.. Selamat ke? Ada side effect ke? Berkesan ke? KKM luluskan ke? Macam2 persoalan la.. Tapi yang paling penting ramai yang bertanya, HALAL ke?

So persoalan sekarang produk Shaklee ni halal tak? Jangan risau ye kawan-kawan.. Sijil halal Shaklee ini diperbaharui setiap tahun dan telah diiktiraf oleh Islamic Service of America (ISA).. Kat bawah ni saya sertakan sekali sijil halal bagi menghilangkan keraguan uolls..
 
So after this, tak perlu nak ragu-ragu lagi ye.. Dijamin sentiasa selamat, sentiasa berkesan, sentiasa mesra alam dan yang pentingnya HALAL.. So apa tunggu lagi? Dapatkan diet supplement anda sekarang.. Let's be healthy together..

No comments:

Post a Comment