Keistimewaan & Keunikan 400 IU Vitamin E ShakleeMelindungi jantung - Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat; Melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; Meningkatkan kolesterol HDL; Mengurangkan tekanan darah; Menghalang platelet darah melekat di dinding arteri’; Menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll.

Mempertingkatkan kemampuan reproduktif - Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang ,engambil 600IU - 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

Anti-penuaan - 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Anti-oksidan yang kuat - Pengambilan lebih daripada 1,200 IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga membaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah penglihatan.

Kelestarian tenaga - Meningkatkan kelesterian seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

Memperbaiki arthritis - Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki aliran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

Menghalang keguguran - Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin, keguguran.

Memperbaiki parut - Memperbaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Nota kaki : Pakar Nutrisi mencadangkan pengambilan ACE (beta carotene, vitamin C dan vitamin E) bersama-sama untuk menggandakan kesan anti-oksidasi dalam melawan radikal bebas.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah); 
@ sms/whatsapp : 017-6734603
@ emel : diana_1112@yahoo.com 

No comments:

Post a Comment