Ramuan ISTIMEWA khusus untuk Shaklee Collagen Powder

1) Kolagen dari Ikan Sisik Merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.  

2) Ekstrak biji Camellia japonica
Biji Camellia japonica terdiri dari asid oleik, satu pelembab kulit yang hebat, dan isoflavan, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

3) Ekstrak Pfaffia
Pfaffia jugadikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camellia japonica membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembab dan licin.

4) Elastin dari kolagen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama-sama dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik.

5) Vitamin C dan Vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B terlibat dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.

6) Ekstrak kekerang
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting di dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

7) Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com
@ facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima 

No comments:

Post a Comment