Ramuan khusus untuk detoksifikasi - DTX Complex -

DTX Complex mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari biji benih pokok susu tisel yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut mengandungi bahan-bahan yang digabungkan secara unik dan sintifik;; ekstrak daripada Schizandra dan cendawan Reishi (herba yang kaya dengan anti-oksida) dan ekstrak daripada dandelion, kunyit, dan artichoke (herba yang membantu mengekalkan aliran hempedu). 

Ekstrak Biji Benih Pokok Susu Tisel (Milk thistle seed)
Proses ekstrak ini mendapatkan 80% silymarin - kaya dengan bahan antioksida; Melindungi hati daripada toksin, termasuklah dadah, racun dan bahan kimia; Merawat masalah hati seperti hepatitis dan sirosis; Mengurangkan kadar kerosakan hati akibat lebihan alcohol; Membantu mencegah dan merawat masalah batu karang; Membantu masalah kulit seperti psoriasis dan ekzema.  

Dandelion
Membantu fungsi hati, sangat berguna ketika berlaku kebengkakan hati (hepatitis) dan jaundis; Membantu penghadaman dengan merangsang pengaliran hempedu dari sel dan pundi hempedu; Membantu mencegah batu karang; Membantu merawat endometriosis; Bertindak sebagai julap lembut untuk masalah sembelit; Meningkatkan keupayaan tubuh untuk menyerap zat besi (melawan anemia); Melawan tumor & kanser; Merendahkan paras gula dalam darah; Baik juga untuk masalah kekembungan dan lebihan air.

Reishi mushrooms [Ling zhi]
Membina imun - membantu dalam mencegah atau merawat kanser; Mengurangkan masalah bronchitis, sinusitis; Merawat sindrom keletihan yang kronik; Membantu mencegah penyakit jantung.

Artichoke
Membina semula sel-sel hati; Merangsang pengaliran hempedu.

Kunyit [Turmeric]
Mengandungi curcumin (bahan anti-oksida); Meningkatkan kesan anti-keradangan dan membantu mengurangkan kesakitan; Mempunyai kesan anti-viral terhadap HIV.

Schizandra
Ekstrak biji benih dari Schizandra ini mengandungi bahan anti-oksida; Ia juga berkait dalam merangsang sintesis protein, meningkatkan jumlah enzim dalam hati untuk tujuan detoksifikasi serta memperlahankan pembentukan toksin.


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);  
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com 

No comments:

Post a Comment