Shake.. Shake.. Meal Shakes yang sangat SEDAAAPP..!!


Apakah kelebihan & manfaat yang dapat diperoleh daripada Meal Shakes Shaklee?

1) Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

2) Membekal Nutrisi Kepada Sel TubuhKaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, rambut, kuku, organ, darah, imun dll.

3) Membantu TumbesaranMengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

4) Anti-oksidaMengandungi Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5) Mengembalikan Seri WajahMengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah / kulit yang lebih cantik.

6) DetoksifikasiKaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

Bonusss..!! LAZAT rasanya – Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; Penggantian semula terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan. 

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);

@ sms/whatsapp : 017-6734603
@ emel : diana_1112@yahoo.com
@ facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment