The BEST & GREAT drink : Performance® Maximum


Mengapa Performance Drink ini menjadi pilihan Ahli Angkasawan & Para Atlet?

1) Meningkatkan Daya Ketahanan Badan – Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

2) Membekal Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal – Ia mengimbangi & membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisma air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride.

**Produk ini turut durumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.

3) Mencegah Penyahhidratan – Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda.

4) Mengekalkan Paras Gula – Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.

** Sangat sesuai untuk para atlet, mereka yang berpuasa, sebelum & selepas pembedahan, tidur lewat malam, keletihan, penyahhidratan otot dan kulit, vagina yang kering, cirit birit tiada selera makan, rendah paras gula, penig dsb.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah); 
@ sms/whatsapp : 017-6734603
@ emel : diana_1112@yahoo.com
@ facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment