The BEST Multivitamin in the world : Vita-Lea® Iron Formula

Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang PERTAMA dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee. Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.

Multivitamin pertama pada tahun 1915


Kini dengan formulasi zat besi


Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayur-sayuran dan buah-buahan, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA. Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang.

Tablet Vita-Lea ini disaluti oleh serbuk nutrisi – spirulina. Ia dihasilkan dengan kaedah terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Eksplo-tab”. Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut di dalam air dan juga tubuh manusia. Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil.

Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%. Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com
@ facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima 

No comments:

Post a Comment