Promosi February 2013 : Shaklee Omega Guard

Assalamualaikum and hi.. :)
Jika kamu menghitung nikmat Allah, tentulah kamu tidak dapat menghinggakannya..

Penyakit jantung kekal menjadi salah satu punca utama kematian di dunia. Oleh itu, sokonglah jantung anda dengan senaman yang teratur, pengurusan emosi yang bijak, diet rendah lemak dan kolesterol; dan secara saintifiknya disokong dengan produk-produk Shaklee..


Membantu Mengurangkan Penyakit Jantung
Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad, menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seprti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki  kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

Minyak Ikan Terbaik di Dunia
Omega Guard mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan Omega Guard menyediakan 990mg asid lemak omega-3.

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal
Omega Guard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietary tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam kebanyakan jenis ikan. 

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah); 
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com 

No comments:

Post a Comment