Testimoni Set Kecantikan Kulit

Assalamualaikum
Semua dah tahu kan, vitamin apa yang paling bagus untuk menjaga kelembapan, kecantikan serta kemulusan kulit kita? Tapi, benarkah vitamin2 tersebut mampu memberikan kesan yang diinginkan? Before this, saya dah cerita tentang kehebatan vitamin2 ini secara teori (berdasarkan kajian2 yang telah dijalankan). So sekarang, kita tengok pula apa kata pengguna2 suplemen set D Shaklee.. 

=>Set D bermaksud Vitamin C, B-compleks dan Vitamin E<=

  • Sy mkn vit e dgn vit c...Alhamdullillah parut jerawat beransur hilang...klau naik je jerawat cepat kecut....muka rasa makin lembut bila bngun tido pagi x ada lg muka berminyak....air msk pastikan ambik cukup - Norhazwani
  • sy dh 1bln mkn shaklee esp+vite+zinc complex alhamdulillah dh nmpk kesan.skg ni dlm proses nk hilangkn parut.buat masker esp+vite mmg superb.....bgn pagi lpas cuci muka perghhhhh rasa kulit halus jek.nk try mkn vit c plak.tp masih belom ada stok.sabar menanti.huhuhu... - Mazrah Hamid
  • nk share..... syukur alhamdulillah setelah selepas makan ESP + B Compleks n Vit E.... kulit saya semakin glow..... tetapi healing crisis saya lain..... satu badan saya rasa letih selama seminggu... selepas tu alhamdulillah back to normal .... disamping tu saya amalkan exercise dan 2 liter air sehari..... i love Shaklee - Tomato Puri
  • sepupu saya br try ESP+vit e.. br consume 5 hari.. dan pulak dia ada jerawat batu... alhamdulillah.. jerawatnya kecut dan bekas jerawat pun pudar.. dah ada org tegur muka dia dah ok ckit.. - Umie
  • Yup...sy pon banyaaaak white head lg kt tepi mulut n ats hidung.stlh consume set D+esp+collagen mmg da hilang.hidung xde lg luka2 sbb nk cabut whitehead - Zairina Chandra
  • tuk kulit sis..dulu muka kusam je tpi after amk set D ni,muka lebih b'seri2.mslh nye parut tu la. - Noraini
  • Parut dlm cmtu ley try collagen sis..i pun problem same..pakai collagen alhamdulillah..nmpk gak perubahan sket..lubang2 tu dh xbrape nk nmpk sgt..hehe - Ferry Juliet
 Ni  adalah antara testimoni pengguna yang amalkan suplemen Shaklee dengan tujuan untuk kecantikan kulit. Real consumer tau.. Tak puas hati? Nak testimoni bergambar? Ok2.. Sabar ya.. Jom sambung jamu mata tengok perubahan mereka. Makan hati kan tengok semuanya dah makin cantik?

 


 Inilah asas suplemen untuk kesihatan kulit ataupun lebih dikenali sebagai SET D

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah); 
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com 

1 comment:

  1. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete