Kurus dengan Alfalfa

Assalamualaikum

Adakah anda ingin menurunkan berat badan secara semulajadi?

Alfalfa telah lama menjadi makanan yang popular bagi mereka yang mementingkan kesihatan, disebabkan pelbagai khasiatnya. Baru-baru ini, Alfalfa menjadi terkenal untuk fungsi menurunkan berat badan. Alfalfa boleh digunakan dalam beberapa cara, dan boleh membantu dalam menyahtoksinkan badan. Dalam progam penurunan berat badan, Alfalfa berfungsi seperti berikut:

> Meningkatkan tenaga anda - Pengambilan Alfalfa secara konsisten dapat membuat tahap tenaga anda meningkat. Mengapa? Kerana Alfalfa merupakan salah satu sumber protein yang sangat baik untuk membekalkan tenaga.

> Untuk kesihatan yang lebih baik - Apabila kita sihat, maka lebih mudah untuk kita mengurangkan berat badan dan tetap dengan matlamat gaya hidup sihat. Alfalfa sebenarnya boleh membantu untuk menurunkan paras kolesterol yang berkaitan dengan penyakit jantung, serangan jantung, angina dan strok.

> Membuatkan kita rasa kenyang - Alfalfa adalah sangat rendah kalori di samping menyediakan pelbagai jenis vitamin, mineral, protein dan juga karbohidrat yang akan membantu untuk mengawal selia badan. Alfalfa membantu kita untuk merasa kenyang, yang membantu untuk mengurangkan pengambilan snek antara waktu hidangan utama.

> Tingkatkan kekerapan sistem pencernaan - Jika anda mengalami masalah pencernaan seperti sembelit kronik, Alfalfa boleh membantu meringankan beberapa gejala anda.Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah); 
@ sms/whatsapp : 017-6734603 
@ emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment