Promo Mealshakes.. Testimoni pengguna MEAL SHAKES..~

Assalamualaikum w.b.t
9 hari lagi promosi MEAL SHAKES bakal berakhir. Sambutan memang hangat. Ramai betul yang gemarkan MEAL SHAKES ni. Ramai para ibu yang beli MEAL SHAKES khusus untuk anak2 kesayangan mereka. Kanak-kanak memang sukar nak telan pil. Lagipun, takut tercekik. Jadi, MEAL SHAKES adalah penyelesaiannya. Mudah, cepat dan pantas..!! Memang bessttt sangat.

Kebanyakan customer yang ambil MEAL SHAKES ini adalah untuk masalah sembelit anak-anaknya. Kurang fokus pada pelajaran kerana tak cukup energy. Masalah asthma. Masalah anak tak lalu makan atau kurang selera makan. 

Masalah Sembelit
  My son 3y selalu sembelit b4 this..lpas consume mealshakes dh 2month sembelit xde.selera mkn mmg btmbh tp xobes pn..just nice je..lgpn ambil mealshake xmggemukkn kids,,sbb mealshake juga disarankn utk kids yg obese - Eyda Sukiman

  Anak sy 1thn 9bln, sbb dia ada sembelit sy bg dia mealshake 1 sudu teh setiap hari. Alhamdulillah, dh kurang sgt2 sembelit dia. Boleh bg kat anak yg 1yr above tp bukanlaa byk. cukup 1 sudu teh jaa. - Yana Hilme

  Memang bagus untuk sembelit..mujarab untuk ank saya..hari-hari memang lawas jer... - Zakiah Zakaria

  ank saya pn mnum mealshake mmg ok..dl tiap kali nk buang yg besar msti ngs tp sjk amalkn mnum mealshake nie alhmdllh la tiap2 ari lawas.. - Nurul Eida

Masalah Kurang Fokus
  Saya GEMBIRA! Hari ke-3 kak long (anak sulung saya) ambil Mealshake, dia mampu bertahan menyiapkan kerja rumah sampai pukul 10 malam. Sebelum ini dia amat penat sekolah pagi dan petang. Lepas maghrib tentu lena di mana saja letak kepala.

Alhamdulillah, moga kak long makin cergas dan cerdas! Moga gatal-gatal kulit pun akan makin elok. Dah tak tergaru2 setiap kali nak tidur.

Umur anak sal 7 tahun. :) Jom kita kenalkan mealshake untuk mereka yang tersayang!

- Salwa Kamarudiin
Masalah Kurang Berat Badan
  ank sy mnm 2 wks je dh btmbh berat n pp pun dh bom2...tp bkn kuat mkn...kuat menyusu...2wks dh abis mealshakes dia... - Suhaily Md Noor

  anak sy suka mkn mealshakes.. biasa sy topup dalam susu or dlm koko krunch dia.. Alhamdulillah.. nmpk perubhn.. mkn berselera.. jarang demam... - Dayana Bahar

  Salam:)semue...ni first time nk wat testimoni,hri ni dh smigu gune Produk mealshake tuk ank sye,nampak sgt perubhn pde die,minum ssu kuat,mkn dhlh xpyah pakse2 lg dh pandai mtk sndri n xblh nmpk ape kite mkn msti die nk..skrg ni saye btul2 prcye ade Produk yg blh mmbntu ank sye,30/5 ni ank sye g tmbg mudh2hn naiklh brt bdnnye hihiiii..........thks pd Kak Yat Hayati krne bnyak mmbntu..... - Rimazarnia Miyen

Merawat Asthma
  Asthma anak saya Dah berkurangan sejak consume meal shakes setiap hari plus vit C Chew. Dulu, tiap-tiap bulan kena serang asthma pd tarikh yg sama. Alhamdulillah dia pun makin kuat mkn - Norazlinawati Mohamad

Untuk Kesihatan Optimum
  ank2 mila 3 org mnum mealshake xde plak batuk2..jarang dmam n selera bertambah..n omega guard baik utk paru2..nih ape yg mila refer pd pakar kanak2 ciz ank mila yg kecil skali tu demam batuk selsema smpi semput n perlu amik nebulizer. .now alhamdulillah x lagi lpas consume mealshake + omega guard - Milla Firdauz

  anak sya pramatang lagi..start 6 bulan sya dah bg 1 sudu mealshakes sehari cmpur dlm susu dia...skrg dia dah tak kerap ke klinik..penjagaan pramatang lg sukar utk menjga sbb antibodi dia lg sensitif..demam+batuk+selsema=dah takder (mealshakes) puas ati...ahamdulillah skrg dah masuk 1 thn 10 bln... - MD Shakir

  yes mealshake leh cmpur dlm susu tp 1 sudu kecik jer , 1 x shari .. ank sya sbm ni alami ulser mulut yg trk n bpnjgn melshake alhamdulillah utk dmm btuk selsema sgt sesuai utk antibobi ank2 yg nk mbsr .. try la - Zaltiey Zahari 
Meal Shakes

Ini adalah sebahagian testimoni daripada real customers. Memang diorang suka sangat MEAL SHAKES ni sebab boleh membantu kesihatan anak-anak. Tapi, perlu diingatkan ya, kesan pengambilan suplemen ni adalah berbeza antara individu. Ada yang dapat kesan yang cepat, ada yang lambat. Bergantung pada gaya hidup dan gaya pemakanan masing-masing. Apapun, kita hanya berusaha, In shaa Allah, Allah akan permudahkan jalannya. Berminat nak mendapatkan MEAL SHAKES? Sila hubungi saya untuk konsultasi percuma ya.. :)

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603 
emel : diana_1112@yahoo.com  
facebook : Kekal Sihat& Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment