Yes..!! I can do it..~


Assalamualaikum w.b.t

① Hari ini 29hb. Promosi Meal Shakes bakal berakhir tepat pada jam 12 tengah malam ini. So kalau ada sesiapa yang nak kan Meal Shakes dengan harga promosi, bolehlah hubungi saya sekarang. Sempat lagi ni. And buat pengetahuan korang, stok Meal Shakes di Shaklee HQ dan branches dah pun habis. Tapi jangan risau. Pada saya ada beberapa lagi can Meal Shakes. Siapa cepat dia dapat la ye.

(RM0.00 Due to overwhelming demand, Meal Shake is temporarily out of stock and will be available mid of July)

② Hari ini juga merupakan closing day untuk pengumpulan point pada bulan June 2013. Alhamdulilah. Kalau korang nak tahu, point atau lebih dikenali sebagai UV ni lah yang akan menentukan bonus yang korang akan dapat pada 15hb depan. Kalau usaha lebih, ganjaran pun lebih lah. Dan kalau setakat melepaskan batok di tangga, faham2 sendiri sudah.. ;p

③ As for me, walau saya tak capai target untuk bulan ni, still Alhamdulillah. Rezeki Allah. Maknanya usaha saya tak setimpal dengan target la tu. It’s okay. Jangan pandang belakang lagi dah. Teruskan fikir strategi apa pulak nak buat untuk bulan depan. Yes, I can do it. Dan saya percaya korang semua pun boleh buat jugak kalau korang mahu.

Yes I can do it
Road to SUCCESS

No comments:

Post a Comment