Persediaan menghadapi Ramadhan.. Mighty 3 Gems Berbaloi dimiliki..~


Assalamualaikum w.b.t
Bagi sesiapa yang like page KSC bersama qaseh-delima, korang pasti perasan yang lately saya sering post tentang Mighty 3 Gems, sebagai persediaan untuk menghadapi Ramadhan. Dengar nama pun macam gah kan. Bagi saya, memang hebat pun set ni. Kombinasi sumber tenaga daripada 3 produk hebat Shaklee. Energyzing Soy Protein (ESP). Meal Shakes. Performance Drink. Bayangkan, kalau korang just ambil salah satu daripada 3 produk ni pun dah berikan impak yang berbeza. Apatah lagi kalau korang gabungkan ketiga-tiganya. Pasti memberikan impak yang maksima.

ESP Soy Protein Isolate Powder berperisa vanilla (KURANG RASA LAPAR)
Non GMO soy protien
Indeks glisemiknya rendah membuatkan kita lebih BERTENAGA dan kenyang lebih lama
Mengatasi masalah GASTRIK
Untuk breastfeed mommy : MILK BOOSTER! Mengurangkan masalah susu merundum
Bonus : Kulit lebih anjal, tegang dan berseri

Meal Shake berperisa French Vanilla (KURANG RASA LETIH)
Multivitamin yang mengandungi 19 vitamin/galian, serat dan protein
Mengenyangkan dan memberi tenaga
Elakkan sembelit

Performance Drink berperisa oren (KURANG RASA HAUS)
Mengekalkan kandungan air di dalam badan
Mengandungi imbangan elektrolit untuk MENCEGAH DEHIDRASI
Membekal 3 jenis karbohidrat untuk tenaga


Mighty 3 Gems

Sangat sesuai diambil semasa bersahur dan juga semasa berbuka puasa. Pengambilan semasa bersahur untuk membekalkan tenaga dan mengelakkan dehidrasi semasa berpuasa nanti. Manakala pengambilan semasa berbuka puasa untuk mengembalikan tenaga, zat dan mineral yang telah digunakan pada siang hari. Jadi, bolehlah gunakan tenaga tu untuk bertarawikh di malam hari. Just  nice, kan.

Bagaimana cara bancuhan Mighty 3 Gems? Tidaklah sesukar mana. Malah sangat mudah. Just add 1 scoop ESP + 1 scoop Mealshakes + 1 scoop Performance Drink + 200ml air sejuk (any favorite drink). Shake.. Shake.. Shake.. Minum. Jangan lupa baca doa sebelum minum tu, okay?

Berminat nak jadikan Set Mighty 3 Gems sebagai menu semasa bersahur dan berbuka puasa? Boleh hubungi saya untuk tempahan dan konsultasi percuma.. :)

UNTUK ORDER KLIK DI SINI ATAU


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment