Testimoni GLA complex

Assalamualaikum w.b.t
Dah tahu & faham tentang suplemen GLA complex? Dah jatuh cinta ke belum? Okay2.. kalau belum, jom kita layan testimoni daripada pengguna GLA complex. Secara amnya GLA complex ni adalah untuk semua kaum HAWA. Kenapa? Kerana GLA complex membantu :

① Mengawal dan mengatur kitaran haid
② Meningkatkan kesuburan - sesuai untuk mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak
③ Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
④ Menangani menopus
⑤ Menguatkan kuku dan rambut
⑥ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
⑦ Menangai ekzema
⑧ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
⑨ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
⑩ Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf

GLA complex membantu meningkatkan kesuburan 

      Alhamdulillah... Thanks 2 akak Fazliana Jamil coz bg cdgn yg terbaik utk sy dan suami, ambik GLA & ZINC,mengikut bajet sy. Td br g scan kt klinik, alhamdulillah, kandungan sy sht, & br msk 6w 3d. Syukur sgt pd Allah, coz bg sy peluang mengandung lg lps gugur bln 4 yg lps. Xlupa pd Nadia Yusof yg byk kgsi ilmu dgn sy... Doakan sy slmt ye smpai bersalin. - Hartini
 
✯    Semalam, pagi2 lagi dapat berita gembira...kawan sy ni memang nak sgt2 pregnen..dah ada anak sorang..tp sbb operate, makanya dia amik pil perancang...setelah anak 1st masuk 3 tahun, dia stop amik perancang tu..namun, period dia terus jd tak teratur, 2 bulan sekali period..hampir setahun jugaklah sbb anak dia skang dah nak masuk 4 thn...

2 bulan lepas sy cuba suggestkan dia amik GLA tuk usahakan bg period dia teratur dan sy cadangkan suami dia makan Zinc Complex...takdan 2 minggu dia terus period...pastu terus tak dtg2...bila suh cek dia ckp malas...

pastu tah mcm mana pg semalam dia tergerak hati nak cek..UPT positive..then pegi klinik, nurse ckp macam dah nak masuk 3 bulan pregnen...alhamdulillah sy yg dengar ni pun tumpang gembira..

pastu tetiba hari ni, siap order lagi Zinc n GLA 2 set...katanya tuk kakak ipar n kawan suami dia...masing2 pakat nak mencuba juga...yerlah kan..kita ni kena berikhtiar, di samping berdoa pada Allah..kalo ada rezeki, ada la kan.. - Syahrina
 
✯      salam..nk share sini..alhamdulillah sy dh preggy 2 bln..sblm nie period mmg xteratur.kne mkn ubt doc br period dtg..sy try shaklee dh 2 bln (stat awl oct)..sy ambk set diet ngn set subur(esp+alfalfa+herbalax+vitelea+vit C, vit B+lecthin).syukur period teratur & skg dh preggy..alhamdulillah..^^ - Ermona
 
✯     [MODE] : hepy..hepy...hepy..hepy..hepy...
lagi sorang kawan yg consume GLA COMPLEX + VITALEA>>> disahkan hamil sebulan....berkat doa + usaha + tawakal..
hasilnya, Allah limpahkan rezeki yg tak terduga utk kita...amin - Mashitah
 
      GLA COMPLEX............alhamdulillah,hari ni sy disahkan mngandung,,thanks to Norfadilah Idrus kerana suggest sy dgn Gla Complex - Nadiah
 
      ana amek GLA nie 3 bulan lepas.. memang niat nak tmbh ahli sejak Dhiya sethn setgh. Tapi x de rezeki. Mcm2 ana cuba.. still x de rezeki.So ana amek GLA nie, setiap hr ana mkn... member ana yg share bg tahu kebaikan GLA nie.. actually x terfikir akan preggy, hati da redha kalau dhiya yg last. Masa amek pun x de niat ke mengharap akan preggy. Then last wk selera mkn ana kurang, rasa mcm lain mcm. Hari yg sepatutnya ana period, ana check upt, +ve. Memula x percaya ingat upt salah. Check 3 kali, line ke2 kuar lagi.. petang check lagi.. masih sama. Sbb masih x percaya kuar g beli upt mahal kat farmasi and alhamdulillah memang betul. Skrng semua anak2 dari yg sulung samoai ke Dhiya x sabar nak tunggu bby. Check doc kandungan baru masuk 5 minggu lebih. Syukur sgt. - Ana
 
       Saya blm kahwin lg. Saya priod x teratur. Memang dari dulu lagi. Dah pena jmpe pakar, amik ubt hormon sume. Mkn ubat mmg dtg la priod. Tp xkan selamanya nk bgantung pd ubat kan... Pena gak amalkan vitamin EPO yg dari klinik, farmasi. Tp xbrkesan jugak. Sehinggalah diperkenalkan oleh sahabat sy Nazirah Abdullah GLA Complex Shaklee ni. Lepas sebulan ambil, Alhamdulillah period dtg. Wlaupon priod blum betul2 teratur lg, tp still ambil dgn consistent.Sebabnya, sy dapat pakej BONUS! Dengan x d sangka2 berat saya turun smpai 4kg! Kulit muka p0n jadi licin. Pd hal mula2 ambil bkn utk tjuan tu pun kan... Best kan!!! So sapa yang ada masalah period x teratur tu,bolehla amik GLA neh. Boleh kawal berat badan n licinkan kulit jugak tau!!! - Wanie 
 
      Alhmdllh.....disini sya nk kngsi skit pnglman sya....setelah sthun sya mndrikn rmh tngga sy blm dkrniakn chaya mata....dan dua bln y lps sy cba set ksbrn shaklee (ESP, GLA complex, Vitamin E, Zinc complex) berkat doa n sabar sy akhrye smlm sy ada brta gmbra...sy dsahkn hmil 5mnggu......doakn sy dan kdgn slmat ye.. - Shahida

      ALHAMDULILLAH, sy dh hamil dgn shaklee selama 2thn setengah menanti, sy period x teratur, ada cyst & pcos...shaklee amat membantu slps 5bulan sy amalkan dgn konsisten di samping masih menjalani rawatan pakar fertility...Doc fertility saya pun kagum n katakan ya kpd shaklee amat bagus utk membantu masalah kesuburan sy. Sy bersyukur dgn rezeki yg dikurnikan ole Allah pd bulan Shaaban ini...sy penah share di group ni dulu ttg pcos yg sy alami...Alahamdulillah kite hya usaha, hya tuhan yg tentukan rezeki kite..cume cpt & lmbt shj...jgn lupa utk berdoa tanpa jemu kpdNYA...sy doakan kalian yg mengalami masalah seperti sy jugak bole mengamalkan ape yg sy amalkan di dalam video ini...REZEKI ALLAH INI AMAT BEHERGA BUAT SY (^_^)
 
      Moga kalian dpt mendoakan sy & baby ini sihat & selamat dilahirkan kelak...AMIN - Fieza 
 
GLA complex membantu mengurangkan simptom PMS
 
      TESTIMONI - rata rata sister ku sendiri amat berpuasa hati dengan GLA Shaklee.Memberinya keyakinan untk menjalankan kerja seharian.Sister ku sering menghadapi masalah senggugut hampir setiap bulan . kalau senggugut pasti mc. Dengan GLA Shaklee sebulan mencuba.sekarang sister ku tidak mengadu sakit lagi.Beliau amat berpuas hati dan amat menyukainya.Kulitnya semakin berseri dan mood semakin baik setiap hari bersama GLA Shaklee . cysts semakin mengecut.
Metrobestmom.blogspot.com - Irnawati
 
      Assalam,semua..ni sha nk sharing ttg GLA..selama ni period xpnh miss tiap bln kecuali time preggy la..hehehe.bln 5 sepatutnya dtg sekitar 20hb tp smpai 2 JUN masih xdtg..check UPT,30hb negatif.start 30hb sha ambil 2biji GLA sehari..alhamdulillah pagi ni slps 3hari ambil GLA,period dtg..senggugut pun kurang xmcm sblm2 ni senggugut agak teruk..syukur sgt2. - Bonda
 
GLA complex membantu menangani simptom menapause 
 
      GLA ni sangat sesuai untuk wanita menapause. Ibu saya lepas menapause naik ekzema sbb kulit dia sangat kering, sbb hormon dah tak stabil. Teruk juga, naik bintik-bintik macam kena gigit nyamuk, gatal-gatal dan akan bertambah teruk. Lepas makan GLA, Alhamdulillah ekzema hilang. Kulitnya pun moist dan tak kering. Makcik-makcik juga kena benda yg sama dan kini pengguna tegar GLA. - Ifaz
 
      Satu lagi kesan GLA untuk wanita menapause. Testimoni ni khas untuk wanita berkahwin. Kawan kepada ibu, juga sudah menapause, mengalami kesan 'bahagian wanita'nya kering.. Sudah bertahun tidak 'bersama' dengan suami sehingga redha jika suaminya mencari yang lain. Selepas ibu memperkenalkan GLA kepada beliau, rumahtangga beliau kembali ceria. Dah tak sakit lagi bila 'bersama'. Kesyukuran yg tak terhingga. ALHAMDULILLAH. -  Ida
 
      ni testimonial mak saya. mak saya dlm proses nk menopause selalu sakit kepala,penat dan sampai migrain la.dia dl suka EPO.itu mmg wajib stp bulan.lps ambik GLA, dia lg suka GLA dr EPO. Lain sgt dia ckp. Malah badan bertenaga, perut kempis & awet muda lagi. - Ainul 
 
GLA Complex
 
Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603  
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment