Testimoni Mighty 3 Gems.. Bekalan untuk berpuasa..~

Assalamualaikum w.b.t

Seperti dalam entry sebelum ni, Mighty 3 Gems ni merupakan kombinasi tiga energy booster Shaklee iaitu Energyzing Soy Protein, Performance Drink dan Meal Shakes. Sebenarnya Mighty 3 Gems ni bukannya apply time puasa saja. Even hari lain pun boleh juga. Tapi disebabkan bulan ni dah masuk Ramadhan, jadi ramailah para SID yang cadangkan Mighty 3 Gems sebagai bekalan tenaga untuk menghadapi bulan puasa ni.. :)

Kenapa Mighty 3 Gems dikatakan sebagai sumber tenaga? Jom kita baca testimoni di bawah:

      First kasteme sy beli mighty 3gems.. peknen time tu...cpt letih n xlarat sgt..folow up dia.. diaa ckp dh ok, tk pnt n blh pose... - Nor



      saya tgh ganti puasa dgn mighty 3gems + cinch shake mix. (hari ni hari ke4)
mmg kesannya awesome. Saya amalkan sahur 3Gem + Cinch dan juga 7 biji kurma. Berbanding dgn last year bersahur dgn muesli+milo+kurma...rasa kurang haus dan lebih bertenaga time bekerja di office. Puas hati. - Arisa


     ✎✎ KISAH IBU MENYUSU YANG BERPUASA
Tahun lepas, first time isteri saya puasa sambil menyusukan anak sulung kami.
Sangat mencabar!

Jam 4 petang dah tak larat nak buat apa². Ada beberapa kali tu, saya balik kerja, isteri dah terbaring atas lantai depan pintu. Memang kesian sangat... 9 hari tak dapat nak puasa sebab memang tak larat!

Itu kisah tahun lepas...

Tahun nih isteri kena ganti puasa. 9 hari tu!

Masa mengandung aritu lupa nak ganti puasa. Terpaksa lah ganti puasa walaupun tengah menyusukan anak kedua. Sambil² tu kena layan anak sulung kami yang suka main kat luar.
Alhamdulillah tahun nih isteri saya mengamalkan Shaklee untuk berpuasa. Sahur simple jer. Performance Drink + Energizing Soy Protein + Kurma. Hari pertama puasa ganti, saya terkejut tengok isteri saya! Jam 7 petang masih mampu dukung anak jalan² depan rumah padahal waktu siang teman anak sulung main di luar. Kadang² main tengah panas terik.

Terima kasih Shaklee!

Alhamdulillah isteri saya boleh berpuasa sambil terus bertenaga dari sahur sampai ke berbuka!

- Firdaus, Terengganu

     Tahun lepas sy bf ank sy sepenuhnya.. masa tu bby baru umo setahun..n dh tentu pmintaan susu dia demnd lah kan...

Time sahur sy minum esp+ PD+mealshakes+kurma+susu...hhuu...sedap kan.. hehe
.tp mmg kyg n btenaga sepanjang hari walaupun sy bkerja di luar..hahaa..sy jaga bazar masjid india n kawasan bukit bintang tau time tu..

Alhamdulillah..3 gems sgt membantu..susu perahan ttp mantained 10-12oz lebih sehari..

- Nor Fahidayu



Mighty 3 Gems sebagai salah satu usaha kita untuk kekal bertenaga walaupun berpuasa. Kurma juga jangan ditinggalkan. Yang penting, niat berpuasa.  In shaa Allah, start kita niat je, Allah akan bantu kita untuk menjalankan ibadah puasa.

UNTUK ORDER KLIK DI SINI ATAU

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment