Testimoni Performance Drink : Wanita 55 tahun sahut cabaran Flying Fox & Berkayuh 250km tanpa henti


Assalamualaikum w.b.t
Buat pengetahuan semua, testimoni saya ambil daripada majalah Wanita, OGOS 2013 (Muka depan ada gambar Datuk Siti & Fida Ibrahim).

Testimoni 1: Wanita 55 tahun sahit cabaran Flying Fox
Seorang wanita lasak berusia 55 tahun jujur mengakui dirinya sangat teruja kali pertama menggunakan Performance Shaklee berperisa oren. Peserta Get Fit & Fun yang dianjurkan oleh majalah iSIHAT bersama Shaklee itu menambah, biarpun melakukan Flying Fox dan laluan berhalangan, tubuhnya tidak merasa letih, jauh sekali tercungap-cungap semasa menyelesaikan aktiviti sukan lasak tersebut. Semenjak itu, wanita ini merasakan dirinya berpeluang menjalani aktiviti lasak walaupun di usia emas.

Testimoni 2 : Berkayuh 250km tanpa henti
Subramaniam Kumarasamy, 40, merupakan atlet sukan triatlon dan maraton bertaraf antarabangsa. Pernah terlibat Jelajah Amal Berbasikal 1 Malaysia 2012, lelaki hebat ini mencatat rekod berkayuh sejauh 250 km tanpa henti. Itu pun setelah mengambil Performance Shaklee berperisa oren. Lebih membanggakan sepanjang menyertai jelajah amal berkenaan, beliau tidak pernah sekalipun mengalami kekejangan otot dan kekal bertenaga. Justeru tidak mustahil kesan pengambilan air penambah tenaga ini, Subramaniam berjaya membuat kayuhan sejauh 1.185 km dalam masa 6 hari sahaja.

Pencapaian ini sungguh membanggakan jika dibandingkan dengan rekodnya dalam aktiviti berbasikal Jelajah Johor 2011 lalu. Tanpa Performance Shaklee berperisa oren, beliau hanya mampu berkayuh sejauh 125 km sahaja. Atas kehebatan menakjubkan ini Subramaniam begitu yakin dengan Performance Shaklee berperisa oren dan akan terus menggunakannya pada masa akan datang.

Performance Drink Shaklee


Dalam artikel ini juga ada disertakan contest dan 10 pembaca terawal akan menerima Performance Shaklee. Bagaimana nak dapatkan Performance Shaklee secara percuma?

1) Dapatkan majalah Wanita edisi Ogos 2013 di kedai berhampiran.
2) Buka page 119. Borang peraduan ada di page berkenaan.
3) Jawab 3 soalan mudah:
① Apakah nama minuman hebat ini?
--> Performance Shaklee berperisa oren
② Nyatakan keistimewaan minuman ini
--> Performance Shaklee merupakan gabungan unik karbohidrat yang dapat menyalurkan tenaga seferta pada tubuh. Selain itu, ia bertindak memerangkap komposisi air di dalam tubuh untuk berada pada hidrasi optimum.
③ Nyatakan campuran hebat yang digunakan untuk menjadikan minuman ini lebih baik berbanding air biasa.
--> Performance Shaklee direka khas dengan campuran elektrolit iaitu OPTI-LYTETM proprietari.
4) Isi personal details seperti yang diminta
5) Hantarkan borang peraduan ke alamat yang tertera (Majalah Wanita)

SO, good luck uolls.. :D 

No comments:

Post a Comment