Testimoni Set Menyusu : Susu cepat penuh dan susu pekat


Assalamualaikum w.b.t
Okay, baru terasa nak bercerita tentang testimoni customer sendiri. And testimoni ni adalah daripada my first customer. Kita namakannya sebagai Puan Shikin (bukan nama sebenar.. ;p).

Semuanya bermula apabila saya dapat pm ni daripada beliau, around Nov last year.

Set 3M Shaklee

Alhamdulillah.. Seronok. Al-maklumlah first customer. Hehe.. Jadi, berbekalkan ilmu yang baru dipelajari, beserta tunjuk ajar daripada mentor, I pun jawablah macam ni:

Set 3M Shaklee

Dipendekkan cerita, Puan Shikin akhirnya beli set 3M yang memang terkenal di kalangan ibu2 menyusu yang mengamalkan suplemen Shaklee ni. So after a few weeks, I came to her again. Nak tanyalah macam mana selepas mengamalkan suplemen Shaklee ni kan. So, she replied:

Set 3M Shaklee

Just imagine, ni baru makan ikut sempat jer. Macam mana pulak kalau uolls amek suplemen ni secara berdisiplin? 


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
  sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment