Testimoni Set Menyusu : 200 botol susu ibu tersimpan dalam peti sejuk

Assalamualaikum w.b.t
Jom kita ikuti testimonial sharing daripada Tai Mei Git, salah seorang pengguna produk Shaklee yang kini telah pun bergelar Shaklee Independent Distributor. Beliau mula mengambil produk Shaklee semasa hamil, berpantang dan menyusukan bayinya.

Kisah Tai Mei Git:

Sebelum mengambil produk Shaklee
Saya merupakan seorang kerani insurans dan ibu kepada dua orang cahaya mata. Semasa melahirkan anak pertama, saya belum mengambil produk Shaklee dan sering keletihan selepas melahirkannya. Anak saya juga lebih banyak diberi susu tepung berbanding susu ibu kerana saya kekurangan susu badan. Selepas diperkenalkan dengan produk Shaklee, cara mengambilnya serta kejayaan orang yang lebih sihat selepas mengambil produk Shaklee oleh Master Wong Sook Pin yang kini merupakan upline saya, saya mula lebih prihatin terhadap kesihatan. Tahun lalu saya merancang untuk hamil lagi. Saya telah meminta panduan dan nasihat daripada Master Wong tentang roduk yang bersesuaian untuk proses kehamilan. Saya pun secara patuh mengambil produk yang disarankan setiap hari.

Selepas mengambil produk Shaklee
Anak kedua kini telah berusia 10 bulan. Dia diberi sepenuhnya susu ibu dan lebih sihat berbanding kanak-kanak lain seusianya. Saya mempunyai kira-kira 200 botol susu ibu tersimpan di dalam peti sejuk dan mampu mengepam susu sebanyak 5 botol sehari (anggaran 5oz, setiap perahan) setiap hari. Malah semasa dalam pantang saya mengepam lebih banyak susu anggaran 11oz perahan. Selain itu, saya juga lebih cepat pulih selepas melahirkan dan lebih bertenaga. Apa yang menggembirakan bila kawan-kawan saya mengatakan saya lebih sihat, cergas dan ceria selepas melahirkan. Saya ingin mengambil peluang ini untuk mengucapkan terima kasih kepada Master Wong dan juga Shaklee kerana memberikan kami produk bermutu tinggi.

Set Menyusu Shaklee

No comments:

Post a Comment