Set Kesihatan Sendi : Hadiah Terbaik Untuk Ibu Bapa


Assalamualaikum w.b.t
Mesti semua orang tengah mode raya kan? Seronoknya dapat berkumpul bersama keluarga, makan2, borak2 sambil merapatkan silaturrahim. Dan yang paling best mesti part duit raya. Best je tengok budak-budak dapat duit raya. Teringat la pulak zaman kecik2 dulu.. ;p Tak lupa juga untuk ibu bapa kita. Pasti ada sumbangan untuk mereka. Pengorbanan mereka sememangnya tak kan dapat dibalas seumur hidup kita.

Pernah tak dengar ibu bapa kita mengadu atau mengeluh sakit lutut, ataupun sakit pinggang, sakit belakang? Rasa susah nak bangun bila dah lama duduk? Kaki dan tangan pulak selalu je kebas-kebas. Jari-jari pulak susah nak bengkok ataupun sakit bila dibengkokkan. Sempena dengan promosi pada bulan Ogos ni, apa kata kita hadiahkan mereka suplemen Set Kesihatan Sendi --> Khusus untuk memelihara sendi yang kuat, fleksibel dan bebas bergerak. 

Kesihatan Sendi

Apakah nutrien yang diperlukan untuk mendapatkan sendi yang sihat?
 
Kesihatan Sendi


Kenapa Set Kesihatan Sendi?
✔   Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberikan kekuatan dan struktur sendi
✔   Membantu mengekalkan tulang yang kuat
✔    Membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi
✔    MENGANDUNGI SEMUA NUTRIEN YANG DIPERLUKAN UNTUK KESIHATAN SENDI

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment