Syoknya business Shaklee..~


Assalamualaikum w.b.t
Alhamdulillah.. Hari ini merupakan payday Shaklee. Seronok tau! Orang lain dapat gaji sekali sebulan tapi saya dapat gaji 2x sebulan. Satu daripada majikan saya (Salcon) dan satu lagi from my lovely Shaklee. Syok!! Nak2 selepas raya ni memang memerlukan extra income untuk tampung balik mana2 yang terlebih belanja masa nak raya hari tu kan. Syukur! Benarlah janji Allah, kalau kita berusaha, pasti ada ganjarannya.. :D

Siapa minat nak join group business Shaklee saya? Tapi sebelum tu, korang kenalah makan vitamin Shaklee dulu. Sebabnya, kalau korang tak jatuh cinta dengan Shaklee, macam mana korang nak menjual produk Shaklee? Cuba suplemen ikut keperluan tubuh korang dulu. Then, bila dah rasa kesan positif, barulah yakin nak share dengan orang tentang kebaikan Shaklee, betul tak?

(Kalau korang tak tahu nak consume vitamin apa, just let me know. In shaa Allah, saya akan membantu korang mendapatkan suplemen terbaik untuk tubuh uolls)


Apa kelebihannya jadi ahli Shaklee ni? Banyak kelebihannya. Antaranya:

Ahli Shaklee
Bonus : Dapat tambah ilmu tentang suplemen & kesihatan | dapat menambah baik kesihatan diri dan keluarga.

✎ Untuk tahu lebih lanjut tentang Bisnes Shaklee, boleh rujuk di sini.


So, berminat nak join Shaklee? Sila hubungi saya (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment