Testimoni AJHT : AJHT membantu mengurangkan sakit lutut


Assalamualaikum w.b.t
Sempena dengan promosi AJHT, saya nak share kan sedikit sebanyak testimoni pengguna2 AJHT.

AJHT membantu mengurangkan sakit lutut :
     Mak saya ambil joint health,sblm ni nk jln x blh sangat lutut selalu sakit dan klu x tahan kena injection bru ok pas sy cadangkan ambil joint health skrg ni dh ok berjalan dan lutut dah x sakit x perlu bergantung dengan ubat doktor, - Farah
     sy bg ayah sy ajht sbb sakit lutut. klu duduk bersila selalu susah nk bangun. ayah ambik 2x sehari. dlm sebulan lutut dia dh kurang sakit2. nk bgn pun tak susah dh. - Yana
     saya dah ambil sebab alami sakit lutut. kalau nak bangun tu pnya la susah. Alhamdulillah berkesan sbb selepas ambil seawal 2 hari sakit dah berkurangan dan skrg dah tak rasa sakit lagi. Memang berkesan dgn saya produk ini. - Sue
❑    my mum n my tok i bg makan..ok katanya..ringan bdn..my ofismate pn ada ambk..dia sakit2 lutut xle jalan laju2..tp skrg dh makin ok...kalau tuk sakit2 blkg pn ok - Norma
     Saya mkn ajht + oste sbb ligamen lutut prob...disebabkan agk teruk, amkk masa nk pulih...lepas 3 bln br kueang sgt2 sakit bila bend. Selama tu solat duduk. Nk rukuk pun xlepas apatah lg duduk ant 2 sujud.now dh boleh berdiri lurus, tp sgt berhati2 rukuk, cuma ddk ant 2 sujud blm betul2, masih senget.... - Siti Norasikin
     Saya juga mengambil AJHT + Ostematrix + Omega Guard....alhamdulillah syukurrr.....solat duduk antara dua sujud dah ok.....sebelum ni duduk antara dua sujud nak cepat bangun jek sbb tak tahan sakit. Saya sangat2 galakkan pengambilan set sendi Shaklee - Sal
     My mum sakit pinggan n lutut yg teruk.. Solat pn duduk je..Sy bg dia, ESP,AJHT, Omega dn Oste.. Br 2weeks consume, dia dh bleh naik turun tgga..cuma solat blum mcm biasa lg..tp dia ckp bgn pagi dh xngilu pinggang dia.. - Emmy
     Ada sy pos kt fb sy.mak sy ambik ajht.omega.oste. 3hari after kaki dia sakit tp sy ckp tu nk heal sakitnya.mnom air mcm biasa...then after few days...teruskan makan.mgu dpn kaki mak da bole lipat ddok ats lntai.dudok slesa masa krsus haji di masjid. dia pon suggest kt sdara sy kurg da sakit kaki.alhamdulillah - Zairina
     ayah sakit lutut..dah berbulan2..sy bg ayah try mkn ajht..lepas habis sebotol..lutut ayah bertambah baik dan dh xsakit..Alhamdulillah..semuanya dgn izin Allah.. - Wan
AJHT


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment