Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry

Assalamualaikum w.b.t
Hi readers! Lari topic sket dari kebiasaan. Sekali sekala tak salah kan? Apa kata kita ramai2 join this segment? Sambil2 boleh exchange bloglink, dapat tambahkan kenalan juga.. :) Bonusnya, kalau ada rezeki, boleh dapat hadiah daripada penganjur. Macam mana nak join? Just click pada banner di bawah and ikut step yang diberikan penganjur.


Good luck semua.. :D


8 comments:

  1. terjah dr segmen yang same!!!gud luck!!!
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    ReplyDelete
  2. Salam, Nad dari segmen yang sama. singgah sini ^^ Jemput ke blog Nad di SINI :)

    ReplyDelete
  3. THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak penyertaan korang:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-tinggalkan-url.html

    ReplyDelete
  4. mama singgah dari blog yumida, done follow sini....

    http://mamamamy.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tahniah!
    Anda terpilih sebagai pemenang bertuah bagi Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry.

    Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon dan url blog/entry ke facebook Yumida.

    Link pengumuman pemenang:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/09/pemenang-segmen-tinggalkan-url-blog-url.html

    ReplyDelete
  6. tahniah juga dari mama.... mama follow sini yer ..

    ReplyDelete
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena nak UPSR ni..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah!
    Anda terpilih sebagai pemenang bertuah bagi Segmen Tinggalkan Url Blog/ Url Entry.

    TEMPOH AKHIR MENUNTUT HADIAH SEHINGGA 20 SEPTEMBER 2013

    ReplyDelete