OFFER MENARIK!! JIMAT SEHINGGA RM500


Assalamualaikum w.b.t
Haa! Teruja tak dengar tajuk entry? RM500 banyak tu kawan2. Sebelah tangan orang kata. RM500 tu dah boleh tampung macam2 benda termasuklah duit minyak kereta, duit barang dapur, duit belanja. So kalau anda sememangnya pengguna tegar suplemen Shaklee, inilah peluang anda! Dan buat penggemar Shaklee Collagen Powder (SCP), anda ‘wajib’ ambil peluang keemasan ini.

Opps.. sebelum tu, korang tahu tak yang bulan ni promosi SCP? Macam sebelum ni, promosinya adalah BUY 6 FREE 1.


Dan.. dan.. dan.. ada lagi satu promosi yang Shaklee baru annouce semalam. Sempena pelancaran Shaklee Online. (Okay, nanti kita buat 1 entry baru tentang Shaklee Online ni ye!). Apa promosinya? Come bebeh! Check it out!

Tahu tak? Lepas combine kedua-dua promosi di atas ni, dengan pembelian 6 kotak Collagen Powder, korang berhak dapat perkara2 berikut:
FREE 1 KOTAK COLLAGEN POWDER (RETAIL PRICE : RM298)
FREE 1 COQHEALTH PLUS (RETAIL PRICE : RM124)
FREE MEMBERSHIP (YURAN KEAHLIAN : RM65)
FREE POSTAGE (KOS PENGHANTARAN : RM10) 

Tawaran sah hanya sehingga 31 Oktober 2013 sahaja

Sekarang, pergi cari kalkulator dan tekan nombor2 di atas. Hampir RM500 bukan? Jimat ke tak namanya tu?

6 kotak banyak sangat? Kalau anda memang pengguna tegar SCP, mesti korang tak rasa rugi! Sebab korang memang mengamalkannnya. Memang makan tiap-tiap hari. Jadi tak adalah membazir kan.

Ataupun, korang baru nak cuba2 SCP. Tak akanlah nak borong sekali 6 kan? Mestilah nak tahu kesannya dulu. Kalau tersangatlah ok, barulah boleh repeat order. Cuba tanya member2, teman2 sepejabat, adik beradik, sedara mara, jiran-jiran. Manalah tahu diorang pun berminat nak mencuba. So bolehlah korang share untuk dapatkan promosi ni. Sharing is caring.. :)

Nak tahu kelebihan dan keistimewaan SCP?

And katalah korang memang nak sangat2 SCP ni, tapi tak ada orang sudi nak share. Just let me know. Saya sudi membantu anda. Ewah! Just roger this no. 017-67344603. And my name is Farah.

Berminat?
Farah.017-6734603.

2 comments:

  1. O... patutle comey jer... guna produk shakle... hehe... mekasih kongsi kpd sy info ni

    ReplyDelete
  2. As salam ieta.. :)

    sharing is caring. caring is loving. perkara baik eloklah dikongsikan, betul tak? kalau berminat nak cuba shaklee, just let me know. In shaa Allah saya akan bantu mana2 yang boleh.. :)

    ReplyDelete