Shaklee Go Online



"Siapa yang bertaqwa kepada Allah, nescaya Ia jadikan baginya jalan keluar (dari kesulitan), dan akan diberikan rezeki dari jalan yang ia tidak duga, kerana barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Ia jadi Pencukupnya. Sesungguhnya Allah itu telah adakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu'
- Surah At-Thalaq; 2-3

Assalamualaikum w.b.t
Finally! SHAKLEE GO ONLINE! Memang dah lama sangat saya tunggu sistem online ni. Dan baru-baru ini (02 Oktober 2013), Shaklee telah pun melancarkan portal terbaru ini. Sebagai seorang SID yang menjalankan perniagaan online, semestinyalah saya excited! Syiokkk woo.. Sebab ianya memudahkan dan menjimatkan masa.  Diharapkan dengan wujudnya portal ni, masalah kelewatan memproses order dapat diselesaikan. Sekarang ni ramai yang cari Shaklee tau! Sebab tu lah ofis Shaklee sentiasa penuh dengan orang. Branches pun sama jugak. Seronok tengok orang kita dah tahu menghargai kesihatan diri. Big clap for all of you.. :D

Nak cerita banyak pun tak boleh jugak. Sebab baru sangat dilancarkan. Belum nampak apa-apa masalah lagi. Takpe2, kita tunggu cukup sebulan baru review tentang sistem ni okay?

Tujuan sebenar saya buat entry ni sebenarnya nak bagitau semua, dengan pelancaran Shaklee Online, so lepas ni, penghantaran vitamin2 kegemaran korang tidak akan delay lagi. In shaa Allah. Dan bagi yang ada niat nak buat bisnes dengan Shaklee, inilah masanya. Serius! Mungkin sebelum ni ada rasa nak buat bisnes tapi dek kerana kekanagn masa, terpaksa tangguhkan dulu. But babe, now Shaklee go online. So semuanya boleh dilakukan online. Let say, korang nak order vitamin C. Just masuk web Shaklee. Log in. Terus shopping. Masukkan info customer. Buat payment. Log out. Settle. Sangat mudah kan? Tak sampai 10 minit pun. Entah-entah 5 minit pun dah siap.

Nak tahu lagi kelebihan Shaklee Online? Check it out!

Shaklee Online

♥♥ BERMINAT?  ♥♥
Farah.017-6734603.

No comments:

Post a Comment