Testimoni Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum w.b.t
Rasa macam tak lengkap kalau beriya promote Shaklee Collagen Powder (SCP) tapi tak sertakan testimoni. Tahu, korang semua memang suka baca testimoni kan! Sebab tu, tadi berusaha untuk kumpulkan testimoni pengguna2 SCP. Nak bagi korang teruja, percaya dan terus lekat. Hehe.. 

Sebelum kita usha testimoni, jom kita tengok dulu manfaat SCP secara amnya.
Anti-aging (pastinya)
Kecantikan kulit
Kurangkan jeragat dan jerawat
Anjalkan kulit & payudara
Untuk sokong kesihatan sendi juga
Kelembapan kulit

In shaa Allah.

Shaklee Collagen Powder


Seterusnya. Masa untuk bertestimoni! Selamat membaca semua.. :D

       Wife saya mkn sehari 1 sachet..cara mkn:pagi be4 bfast campurkn dgn air apa2 yg anda suka..mcm wife saya dia suka campur kan dgn oren sunkist+esp+pd..memang mantop n debong..kesannye:kulit lebih licin n x berminyak mcm dulu..liang pori dulu besau skang dah kecik.. - Foey D Luffy

*air xde sukatan..kalu bajet lebih leh mkn 2x sehari..pagi n malam..oh yer colagen leh buat masker gak..

       Wslm.. Byk kebaikan scp ni. Utk kshtn kulit. Pudarkan mata panda. Kulit jd berseri2.. Rambut subur.. Kuku cantik. Tumit x merekah. Baik utk organ dalaman. Untk sendi. Panjang kata byklah kebaikan dia. N dear so far akak dh consume 3kotak scp & Alhamdulillah puas hati.
Cara nk amek. Amek sblm tido. Bancuh dgn air. Cm akak akak campur dgn sunquit / awk blh cmpur dgn twister. Awk amek segelas air + 1 sach scp. - Norasmah Mansor

       sy dgn pgambilan 5 sachet sj dh rsa prubahan.kulit dh xkering..lembap2 je..paling rsa prubahan lutut kanan yg prob dari kecik dh xrsa sakit especially bgun pagi n naik tngga..
bgantung pd bdn msing2 ada lmbat ada cpt..yg pnting slamat.. - Anis Cha Cha

       6 kotak. kulit lebih cerah, halus seluruh badan. tapak kaki dah tak merekah. bibir kemerahan. utk muka kena apply skincare yg sesuai then baru flawless meletops hihi. air masak kena minum bykk - Ayu Zamri
       Saya rasa kuku saya lebih sihat dan bersinar sejak consume collagen powder selama 2 minggu bersama-sama ESP. Kulit pada pipi pun rasa moist, nak pegang selalu Anda patut cuba! - Huda Karim
       akak dh nk masuk 3bxs. Alhamdulillah.. Terasa kulit akak lembab jew.. N sejak akak consume scp.. Alhamdulillah... Akak dh x pakai krim muka lore** akak tu.. X takut sunburn dh.. Just pakai bedak johnson baby powder jer... So... No regrats when consume scp... Even time sukan berjemur mengalahkan org keje kontrak tp kulit akak yg manis cm kulit maggis ni maintain x nampak kesan sunburn... Hehehehhe... Kalau x... Pantang berjemur.. Berbalor muka akak.. Hehehehhe - Norasmah Mansor 
       sy baru 1 kotak minum.esp+collagen+yogurt fruity.sy minum pagi utk mgu 1.mgu 2 sy minum mlm...dn sy mesti tinggalkan sket collagen tu....then mlm pas minum,yg baki sy bancuh collagen+esp+air sket....sapu kt muka....licinnnnnn......hasilnya sgt best!!! - Zairina Zulkiflee Chandra

       Sy dh cube.. mkn 5paket pun mmg dh nmpk kesannya.. mmg nmpk glowing, cerah sikit n muka nampak berseri, mantop n gebus.. kulit pun rasa halus mulus.. - Eizmierah

       Yup.lepas 1box saya rasa kulit lbh anjal, nmpk cerah dan tona lebih sekata.jeragat still ada lg (haish degil sungguh) tp yg bestnya dah makin samar dan nmpk kemas (xpasti nk pakai ayat apa tp nmpk much better than before heee).mmg kena repeat lg ni hehehehe.. - Fadhilah Hussin

       saya dah msk box kedua~ mmg superb! kesan dah bleh nmpk after sachet ke 5~ muka glowing je.. bersinar2 espc. dekat dahi batang hidung n dagu~ mmg super duper berbaloi2.. tak yah nak gduh mengelupas ke bagai~ bekas2 jerawat semua jd semakin pudar dan kulit jd sekata - Nurul Nadia

       Saya 3 sach da ada hasil,alhamdulillah..kulit saya tambah lembutttt..halussss...rambut pon sama..then, sakit lutut sbb naik turun tangga cepat hilang dulu2 2-3 br hilang..skrg..tidak lagi - Latifah Sulaiman

       Sebelum makan collagen shaklee lagi muka saya dah banyak improve berbanding dulu yg berjerawat & parut jerawat.... So amik collagen shaklee utk kasi polish muka lagi... Saya rasa memang nampak perubahan yg cepat (actually dalam 40sachets la sbb before that pon muka dan ok) parut degil di muka dah hilang, structure kulit dah bertambah mulus. Puas hati lah. Sekarang kalau kerja malam tak payah la mekap bedak pon tak calit... Start nak kasi muka ok, saya try makan banyak products dulu, ESP, GLA, Vit E, Vit C.... Lepas habes ESP & GLA sebulan saya tak continue dah, just maintenance dgn Vit C & E ja... Baru add amik zinc untuk rambut (rambut dah kurang gugur, rambut & kening jadi sangat hitam). Rupanya zinc ni pon bagus utk healing & elak jerawat. Sekarang saya sangat happy, saya nak hadiahkan prodcuts ni to my sister yg battling dgn jerawat jugak.... - Cece Aisha Aj-Nuttall
       [TESTI COLLAGEN POWDER DAY-8]
k...kalau ikut shaklee... minggu ke lapan baru ada kesan yang WOW!... hari ke 8 teem makan ni....
kulit rasa lebih lembut...n rasa kulit pipi ada naik sket..biasa rasa tulang je..tak anjal.... semua jerawat nasi bawah kulit masak n nak keluar....my hubby kata healing crisis... Looking forward to glowing skin without make up.....yeeeaaa!~.... cant wait! - Fateema
 
       selalu tengok orang je bagi testimoni.. ni nak share sikit la pengalaman menggunakan shaklee collagen powder ni... setakat sekotak lebih guna (1st kotak konsisten, 2nd kotak terlupa la jugak sekali-sekala), alhamdulillah kulit makin cerah and lembuuuuuuuuut sangat. hubby pun tetiap hari dok cuit pipi sebab suka dengan kegebuannya. duduk dalam aircond seharian, kulit muka tetap moist tanpa kelihatan kering mahupun berminyak. i loike sangat. kpd yang belum cuba, rugi tak cuba, lagi pulak tengah promo bulan ni. beli siap2 buat stok pun takpe.. expiry 2014 you... mmg terbaek! - Ida Harlina
 
       Saya baru guna 3 SACHET CPS, dan saya dh dapat rs MANFAATNYA..baru 3SACHET ye!! Saya mnum selang sehari je sbb sayangla,bli mhl2 cpt abis lak..mnum mlm bf tdo,tinggalkan sikit utk wt masker ESP+COLLAGEN esk pagi...Kalu masker ESP tu best tp masker ESP+COLLAGEN SUPERBEST!!Dlu bangun tido kulit b'myk, tak slesa..keluar rumah at least kne pkai bdak baby utk elak nmpak b'myk n kusam...skang sy dh rs slesa keluar rumah tnpa pkai ape2 (ye,sy mmg jnis b'sdrhana dlm bab kcntikan ni,xmakeup2 pn,huhu)..kulit rs lmbut mCm baby..SERIOUS!!bila baca testimoni org lain yg consume 3sachet dh dpt hasil tau apa yg t'detik dlm hati????BIAR BETUL ORG NI..KOT2 PROPA JE LBIH...(jahatnya hati saya pk gtu..)..tp MEMANG BETUL...IT'S HAPPEN 2ME NOW,hahaha...amekaw! - Oyun Ayuney
 
       Nak kongsi juga...

Alhamdulillah... slps 12 hari consume Colagen Powder.
@1st sy mmg x perasan pe2 perubahan. tp smlm my beloved sis tegur
"eh, dh x nampak jeragat ar, eh mana pegi mata panda?" sy mcm.. jeng3.... adakah? Ye... dgn izinNYA, Collagen Powder dh tampakkan hasilnya pada diri sy.

Slps 20+ hari consume Alfafa + Cinch + Lecithin. (to be honest, sy sendiri x yakin sbb sy x terasa pe2 perubahan.. naik fed-up)
Tapi smlm, Makcik sy tegur masa sy attend kenduri kawin cousin siap pakej pegang2 lagi... ayat2 nya buat sy sgt2 tersenyum.. (ayat2 yg sy x blh nk bg taw.. ) Baru saya taw, walau sy x terasa badan sy mengecil (kurus.. hehehehe) tp org lain dh nampak... Kesan pada setiap consumer adalah berbeza2.. so bykan bersabar ek.. -
Norasmah Mansor
 
Lagi 1 testimoni bergambar kat sini:
 
 
Inilah sebahagian testimoni yang dapat dikumpulkan dari group customer. Alhamdulillah.. Semuanya berpuas hati. Tapi perlu diingat ye kawan2, semuanya dengan izin Allah jua.. :D
 
♥♥ BERMINAT NAK DAPATKAN COLLAGEN POWDER ANDA?  ♥♥
Farah.017-6734603.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete