Cinch Inch Loss Plan : Penyelesaian Masalah Obesiti


Assalamualaikum w.b.t

Mengapa Pelan Pengurangan Inci Cinch Shaklee punyai Kadar yang Tidak Ternilai?
Ia merupakan formula yang diuji secara klinikal untuk membantu anda merungkai kelaziman rutin diet anda, jadi ia membantu anda:
Menyimpan otot yang anda miliki
Membakar lemak yang tidak diperlukan
Mengurangkan inci yang tidak anda ingini

① Cinch Inch Loss Plan : Penyelesaian
Para doktor perubatan, para pemakanan dan para saintis telah memperuntukkan masa bertahun dalam bidang sains sukan dan nutrisi untuk membina satu pelan yang berkesan. Dengan kehadiran Cinch Inch Loss Plan, yang terdiri daripada minuman protein shakes dan teh tenaga, anda akan dapat mengurangkan inci dan berat. Dan lagi, mereka yang terlibat di dalam ujian klinikal secara keseluruhannya telah berjaya mengurangkan sebanyak 16.3 paun lemak dan mengurangkan 4.1 lilitan inci pinggang dan 6 inci lilitan peha mereka dalam masa 12 minggu.

② Cinch Shake Mix : Leusina

Cinch Shake Mix

Keenakan rasa Cinch Shake Mix yang diperkaya Leusina merupakan asid amino yang dapat mengekalkan otot dan juga membantu mengekalkan semua otot yang diperlukan untuk memberikan tenaga di samping anda mengurangkan berat badan. Mengapa perlukan otot? Otot = Metabolisma. Dan lagi, mereka yang menyertai ujian klinikal berjaya mengurangkan lemak dan inci di samping mengekalkan 100% otot penting mereka.

Khasiat Cinch Shake Mix:
Memberikan keperluan hidangan makanan namun punyai rasa seperti kudapan
Diperkaya dengan Leusina untuk mengekalkan otot di samping mengurangkan berat
24 gram protein soya bukan GMO bagi setiap hidangan untuk membantu anda rasa kenyang
Kaya serat dengan  gram bagi setiap hidangan
Bebas gula
Memberikan 35% dan lebih bagi keperluan harian 21 jenis vitamin dan mineral penting

③ Vita-Lea dan Cinch Energy Tea : Memberikan rasa nyaman, memenuhi rasa lapar

Vitalea
Vitalea
Energy Tea Mix
Energy Tea Mix
Bukan hanya produk Cinch punyai rasa hebat, malah 90% daripada peserta yang menyertai ujian klinikal melaporkan yang mereka mempunyai tahap tenaga di antara “sangat baik” atau “cemerlang” dalam masa mengikut diet Cinch Inch Loss Plan. Program itu memberikan banyak nutrisi daripada Vitalea termasuk Cinch Energy Tea mix untuk memberikan anda rasa bertenaga sepanjang hari.

④ Menjimatkan dompet anda
Mengapa perlu membayar lebih bagi makanan yang kaya dengan kalori yang hanya menambah lilitan inci pinggang anda bila anda boleh menikmati rasa yang enak dari hidangan Cinch yang kaya protein untuk kos yang lebih rendah?

Cinch Inch Loss Plan

⑤ Berterima kasihlah pada diri anda hari ini dan untuk hari esok!
Punyai berat badan berlebihan dan bersaiz besar bukan hanya membuatkan anda merasa tidak selesa malah tidak baik untuk kesihatan. Cinch yang diperkaya dengan leusina ditambah dengan kuasa protein mungkin dapat membantu. Sertailah beribu orang yang telah berjaya menghilangkan berat badan dengan mengambil Cinch Inch Loss Plan.

⑥ Bersedia dengan diri anda yang baru
Bersedialah dengan sorotan perhatian yang bakal anda terima. Ramai yang akan mula perasan dengan perbezaan anda malah anda juga akan turut merasainya. Sebaik anda berjaya mengurangkan berat dengan Cinch Plan, anda bukan hanya lebih sihat malah turut punyai rasa yang hebat!

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment