Testimoni Set Berpantang : Ibu Berpantang Pembedahan

Assalamualaikum w.b.t

Kisah Puan Aya Radzuan
Puan Aya merupakan seorang ibu kepada 3 orang cahaya mata di mana beliau melahirkan ketiga-tiga permata hatinya melalui pembedahan. Semasa berpantang, beliau mendapati luka pembedahannya lambat baik, bernanah dan lambat kering. Ini menyebabkan beliau kerap berulang alik ke klinik bagi mencuci luka berkenaan.

Beliau mula mengenali Shaklee selepas melahirkan anak ketiganya. Antara suplemen Shaklee yang diambil adalah protein ESP, B-complex, Vitamin C dan Zinc complex. Setelah menggunakan set berpantang Shaklee, beliau mendapati terdapat perubahan ketara pada dirinya berbanding semasa berpantang anak pertama dan kedua. Antara perubahan positif yang dirasakannya adalah badan terasa lebih segar dan cergas. Luka pembedahan juga cepat kering dan beliau menjadi lebih tenang dan ceria semasa dalam tempoh berpantang. Sehinggakan saudara mara beliau juga perasan tentang perubahan itu! Beliau juga mendapati susu badan menjadi pekat dan bayinya tidak mengalami masalah kembung perut.

Menurut Puan Aya, bagi sesiapa yang bersalin secara pembedahan, MESTI menggunakan set berpantang shaklee bagi membantu proses pemulihan tubuh badan.
Ingin mendapatkan Set Berpantang Shaklee anda? 

Set Berpantang Shaklee


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
emel : diana_1112@yahoo.com  

No comments:

Post a Comment