Testimoni Set Menyusu Shaklee



Assalamualaikum w.b.t

Apa khabar semua? Saya doakan anda semua sentiasa dalam keadaan sihat walafiat. In shaa Allah.. :D

Dalam entry kali ni, saya nak kongsikan dengan anda semua tentang beberapa testimoni ibu-ibu yang mengambil vitamin Shaklee semasa menyusukan bayi mereka. Nak tahu apa dia set menyusu Shaklee, boleh tengok disini.

① Puan Lily

Set Menyusu Shaklee

Suplemen :
Vitalea + B-complex + SR Vita-C Plus + Ostematrix + protein ESP + Alfalfa Complex + Zinc Complex

② Puan Mahpuzah

Set Menyusu Shaklee

③ Puan Zima

Set Menyusu Shaklee

 Suplemen :
Vitalea + B-complex + SR Vita-C Plus + Alfalfa Complex

Seronok kan bila baca testimoni orang? Tapi, perlu diingat. Untuk tingkatkan production susu ibu ni, ada konsep yang wajib kita ikuti:

LEBIH KERAP BAYI DISUSUKAN /
LEBIH KERAP SESI PERAHAN
MAKA LEBIH BANYAK SUSU IBU DIHASILKAN

Ada pula yang bertanya, dah tu apa gunanya ambil suplemen? Secara ringkasnya, vitamin bukanlah salah satu cara untuk membanyakkan susu ibu. Sebaliknya, vitamin diambil untuk memastikan tubuh ibu sentiasa sihat, bertenaga dan ceria. Bila ibu sihat, secara tidak langsung ibu mampu membekalkan bekalan susu yang mencukupi juga berkualiti untuk bayinya. Pendek kata, kejayaan penyusuan antaranya bergantung kepada kesihatan ibu.

AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
2) Pesakit SLE tidak boleh mengambil Vitalea dan Alfalfa Complex

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah



No comments:

Post a Comment