Promosi ESP kembali lagi!



Assalamualaikum w.b.t

Teruja tak dengar tajuk entry? Please la teruja. Please.. Please.. Jangan biarkan saya seorang teruja tau! Untuk makluman, protein ESP ni merupakan antara hot item Shaklee. Memang ramai sangat yang tertungu-tunggu promosi ESP. Sebabnya ESP adalah untuk semua.

ESP Shaklee


Bagi ibu yang hamil, ESP dapat membantu untuk memelihara dan menguatkan rahim. Juga dapat membantu membekalkan tenaga. Tambahan pula, para ibu ni juga sememangnya memerlukan sumber protein yang tinggi bagi perkembangan janin mereka.

Bagi orang-orang yang nak kurus, ESP adalah pilihan utama selain pengambilan Cinch. Sebab ESP adalah sumber yang mempunyai kandungan protein yang tinggi tetapi rendah kolesterol dan lemak. Sememangnya pilihan yang tepat untuk mereka sekiranya mempunyai bajet yang rendah untuk mendapatkan Cinch. (Harga retail Cinch rm173.00). ESP ni bantu untuk mengekalkan rasa kenyang pada jangka masa yang panjang. Secara tak langsung bantu kurangkan pengambilan makanan lain terutamanya jajan. Bonusnya, ESP ni akan bantu kita untuk membina otot so dapat mengelakkan badan daripada menggeleber setelah kehilangan berat badan.

Nak cantik? Walau orang kata cantik tu adalah subjektif, tapi bagi saya kita sndri pun kena juga memainkan peranan. And cantik yang dimaksudkan kat sini adalah kesihatan kulit. Apa yang ESP ni boleh buat adalah dengan memberi keanjalan pada kulit, melembabkan kulit, mengurangkan parut, baiki pigmentasi dan lain-lain lagi. Kerana ianya adalah protein, maka ESP ni sangat diperlukan untuk membina sel-sel kulit yang baru bagi menggantikan sel-sel mati.

Ibu yang sedang menyusukan anaknya pula boleh menggunakan ESP ni sebagai milk booster bersama2 dengan Alfalfa. ESP dapat bantu untuk menggalakan penghasilan susu ibu. Disebabkan kandungan ESP adalah daripada soya non-GMO, maka ianya adalah SELAMAT untuk semua termasuklah ibu menyusu. Selain dapat beri tenaga berpanjangan, ESP juga dapat membekalkan nutrisi penting serta meningkatkan sistem imun bagi kesihatan ibu.

Inilah sebahagian daripada fungsi ESP. Mahu dapatkan ESP anda dengan harga yang SUPER DUPER JIMAT? Jom grab promosi March 2014 di sini.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah
 

No comments:

Post a Comment