Set Kanak-Kanak

Assalamualaikum w.b.t

set kanak-kanak shakleeMeal Shake - French Vanilla
RM113.75 / 544 gram
Shake tersebut menawarkan 19 vitamin dan mineral penting dan kaya dengan sumber kalsium serta sumber protein yang hebat. Ia juga merupakan nutrien asas untuk tumbesaran kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar untuk kekal kuat dan sihat.
Sesuai untuk anak-anak yang tiada selera makan. Juga memberi tenaga kepada anak-anak terutamanya yang terpaksa menetap lama di sekolah dari pagi hingga ke petang untuk hadiri kelas tuisyen dan sebagainya.

Omega Guard
RM136.00 / 90 biji
Omega Guard perlu untuk fungsi otak yang sihat. DHA penting untuk penghantaran isyarat-isyarat otak dan meningkatkan komunikasi antara sel-sel otak. DHA dan gabungan-gabungan EPA telah terbukti memberi manfaat bagi kanak-kanak yang mempunyai masalah gangguan hiperaktiviti dan autisme. Omega juga bagus untuk jantung yang sihat kepada anak-anak. Jantung yang sihat memberi jaminan pengaliran darah yang cukup kepada semua organ badan.

Chewable Vita-C 100mg
RM37.50 / 90 biji
Vitamin C memainkan peranan penting dalam memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh dan juga penting untuk tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan yang baik. Ia ideal juga untuk kanak-kanak atau sesiapa sahaja yang sukar untuk menelan pil. Vitamin C membantu membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mengurangkan alergi hidung dan kulit. Selain itu, vit C ini tutut menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selesema.


AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah
facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment