Set Kesihatan OptimumAssalamualaikum w.b.t

Set Kesihatan Optimum


ESP Soy Protein Isolate Powder
RM150.00 / 850gram
ESP adalah protein berasaskan tumbuhan semulajadi, sumber soya yang tidak diubah genetiknya serta mengandungi kesemua sembilan asid amino penting yang diperlukan oleh tubuh anda, agar kulit lebih berseri, kuku yang tidak mudah patah, rambut yang berkilau dan jantung yang sihat. Ia merupakan sumber rendah lemak semulajadi, bebas kolesterol dan dapat memberi tenaga berkekalan untuk membantu anda merasa lebih bertenaga.

Vita-lea Iron formula
RM88.75 / 120 biji
Vitalea Iron formula merupakan suplemen seimbang dan komprehensif yang dihasilkan dengan Sains terbaik Shaklee yang mampu dibeli. Vitalea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. Sebagai multivitamin yang kaya dengan vitamin, vitalea membantu menyokong kesihatan secara menyeluruh, memelihara kesihatan jantung, kolon dan mata, untuk tulang kuat serta sistem imun yang sihat.

B-complex
RM53.75 / 120 biji
Tekanan harian, runsing dan beberapa preskripsi ubatan berunsur dadah boleh menyebabkan pengurangan kandungan vitamin B di dalam tubuh. B-complex menawarkan gabungan hebat 8 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh untuk berfingsi dengan baik. Ia juga membantu menyokong pertumbuhan sel dan bahagian tertentu, tenaga metabolisma, menjaga kesihatan kulit dan mengawal tekanan harian.

Sustained Realese Vita-C Plus
RM92.50 / 180 biji
Vitamin C merupakan antioksidan kuat yang dikenali dapat bertindak dengan pelbagai fungsi. Ia membantu menyokong pertumbuhan sel sihat, kesihatan mata, gigi, tulang, gusi dan pembuluh darah. Oleh kerana vitamin C tidak dapat disimpan di dalam tubuh, propriteri sistem pelepasannya melepaskan Vitamin C jam-demi-jam untuk tempoh lima jam bersamaan dengan pengambilan 7½ biji limau bagi memastikan penyerapan tubuh yang optimum.

Selain itu, anda juga boleh mengambil suplemen berikut sebagai tambahan:

CoQHealth Plus
RM124.00 / 30 biji
CoQ10 merupakan zat makanan larut lemak yang ditemui dalam setiap sel untuk fungsi asas tubuh, dan didapati ia banyak terdapat di dalam organ yang bekerja lebih keras seperti jantung. CoQHealth Plus mengandungi CoQ10, Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau untuk menyokong kesihatan arteri dan memperbaiki aliran darah dalam badan. Dengan aliran darah yang sihat di dalam tubuh, jantung akan berfungsi dengan lebih sihat dan kulit menjadi lebih muda. Jangan lupa mengambil CoQHealth Plus sebelum anda melangkah keluar rumah kerana ia bertindak sebagai ‘pelindung matahari semulajadi di dalam badan’ yang dapat melindungi kulit anda dari hujung rambut ke hujung kaki terhdapa cahaya UV yang menyebabkan kerosakan sel dan penuaan

Lecithin
RM52.50 / 180 biji
Lesitin soya merupakan sumber penting dalam diet kita kerana ia menyokong perkembangan otak, jantung dan kesihatan reproduktif. Kajian menunjukkan bahawa lesitin diperlukan dalam menyokong pengurangan berat badan di mana ia membantu bagi dalam pembakaran dan pemecahan lemak agar tidak tersimpan di dalam badan.

AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

No comments:

Post a Comment