Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Set kesuburan shaklee

Vitalea (Multivitamin)
RM88.75 / 120 biji
Multivitamin dan Multimineral (Vita Lea) membekalkan kesemua nutrien yang diperlukan oleh tubuh kita. Secara ringkasnya, ianya adalah untuk menampung kekurangan nutrisi di mana mungkin kita tidak mengambil vitamin/mineral yang mencukupi dari diet harian. Apabila badan kita dilengkapi dengan nutrien yang diperlukan, pasti ianya dapat berfungsi dengan lebih cekap.

Sustained Release Vita-C Plus
RM92.50 / 180 biji
Vitamin C sangat diperlukan oleh badan untuk daya tahan melawan penyakit, juga untuk pembinaan dan pemulihan sel. Ianya penting untuk lelaki dan wanita. Badan yang sihat akan menghasilkan sperma yang berkualiti. Ibu yang sihat akan lebih kuat semasa mengandung.

B-complex
RM53.75 / 120 biji
Vitamin B Complex penting terutama untuk mereka yang merancang untuk hamil kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan, bagi mengelakkan bayi mengalami spina bifida.

GLA Complex
RM91.25 / 60 biji 
GLA complex membantu badan mengawal atur proses badan yang normal. Ianya sangat membantu untuk perbetulkan masalah wanita seperti kitaran haid tidak teratur, masalah PMS, juga menyediakan persekitaran yang baik utk proses persenyawaan telur. GLA Complex membantu tubuh menghasilkan ‘cecair kesuburan’ yang antara kebaikannya ialah memberi ‘ruang’ untuk sperma terus hidup dalam tiub fallopio sehingga 5 hari.

 
Alfalfa Complex
Small : RM53.75 / 330 biji
Large : RM97.50 / 700 biji
Alfalfa dapat memberi kelegaan semasa haid, dan bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri. Alfalfa juga dapat membantu untuk merawat masalah keputihan pada wanita. Ianya juga dapat meningkatkan stamina dan tenaga untuk lelaki dan wanita.
  
Vita-E Complex
RM149.00 / 120 biji
Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dalam menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.

Zinc Complex
RM33.75 / 120 biji
Bagi kaum lelaki, zinc merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukan hormon testosterone dan memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. Selain itu, zzinc berperanan dalam proses pembentukan genetik, iaitu pada DNA.

Bagi meningkatkan kesuburan wanita, zinc penting untuk proses ovulasi. Zinc juga penting untuk penguncupan uterus untuk mengembalikan ketahanannya. Zinc digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zinc akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.


AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah
facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment