Set Kurus & Langsing : Kurus dengan shakleeAssalamualaikum w.b.t

Set kurus shaklee


Herb – lax
RM52.50 / 120 biji
Sebagai julap lembut untuk penggunaan sekali sekala. Herb-lax mengandungi Daun Senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus. Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit serta penting untuk proses detoksifikasi. Juga membantu untuk mengempiskan perut.

Lecithin
RM52.50 / 180 biji
Untuk pemecahan lemak & kolesterol di mana lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Selain itu, lecithin juga digunakan sebagai pelembut najis yang berkesan, ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.

Alfalfa Complex
Small : RM53.75 / 330 biji
Large : RM97.50 / 700 biji
Untuk menyingkirkan lemak & kolesterol. Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang dapat menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, serta mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Alfalfa juga boleh bantu perbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.

Vita-Lea (Multivitamin)
RM88.75 / 120 biji
Multivitamin yang menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru dll. Penambahan tenaga segera serta pelengkap nutrisi. Juga membantu dalam meningkatkan kadar metabolisma. Juga sebagai pelengkap nutrisi akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian).

Cinch Shake Mix
Cafe Latte / Chocolate / Vanilla
RM173.00 / 15 servings
Keenakan rasa Cinch Shake Mix yang diperkaya Leusina merupakan asid amino yang dapat mengekalkan otot dan juga membantu mengekalkan semua otot yang diperlukan untuk memberikan tenaga di samping anda mengurangkan berat badan.


AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
2) Pesakit SLE tidak boleh mengambil Vitalea dan Alfalfa Complex 
Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

No comments:

Post a Comment