Testimoni ESP : Bertenaga semasa hamil

Assalamualaikum w.b.t

Buat bakal2 ibu ataupun anda yang sedang hamil, pernah tak ambil ESP semasa hamil? Nak tak saya kongsikan pengalaman mereka mereka dan mereka yang amalkan minum ESP semasa hamil?

Tahu, semua pun memang suka bab2 testimoni ni kan! Dengan testimoni la, kita jadi lebih yakin dengan sesuatu produk. (Of course selain ujian klinikal yg dijalankan). Jadi, kali ini saya nak share testimoni ibu2 yang ambil ESP semasa mengandung. Apa agaknya kata-kata mereka?

Soalan : Siapa yang ada pengalaman ambil ESP semasa mengandung?

“Memang bertenaga dan dapat tahan rasa lapar”
Testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil


“Badan cergas semasa mengandung”Testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil"Badan bertenaga & kurang mengantuk”Testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil“Memang bertenaga walau sepanjang subuh berjaga”Testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil“ESP buat saya bertenaga sepanjang hamil”Testimoni ESP shaklee untuk ibu hamil

Keyword di sini.. BERTENAGA.. Alhamdulillah, dengan izin Allah, ESP menjadi pengantara sebagai sumber tenaga mereka semasa hamil. Even tengah puasa pun, boleh lagi buat kerja rumah. Memang superb para ibu hamil ni kan?

ESP untuk ibu hamil


ESP bukan sahaja untuk ibu hamil tau. Banyak lagi kelebihan dan manfaatnya. Saya suka untuk katakan ESP ni untuk semua. Anda pun nak jugak ESP ni?

AMARAN!!!
1) Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

No comments:

Post a Comment