First time sampai tau!



Assalamualaikum w.b.t

Hari ini dalam sejarah. Setelah lebih setahun sign up as SID, akhirnya sampai jugak jejak langkah ini ke Shaklee HQ. Teruja sangat tau! Sebelum ni selalu pergi ke Shaklee cawangan Wangsa Maju je. Sejak ada online sistem, lagi senang! Duduk depan laptop je untuk buat order.

Shaklee HQ

 
Produk-produk Shaklee

Tapi hari ini pergi jugak ke Shaklee HQ. Sambil beli vitamin customer, sambil jumpa sahabat lama yang juga merupakan seorang SID. Seronok sangat! Dan yang lebih mengujakan, sahabat seorang ni sanggup untuk kongsi tips2 dia menjalankan bisnes ni. Seriously, sedikit sebanyak dapat membuka minda untuk meneroka potensi sendiri dalam shaklee. Terlalu banyak kelebihannya dan rasa rugi kalau tak explore betul2. Dan lagi rugi kalau tak grab peluang depan mata. Yelah, kita dah sign up jadi ahli tapi tak menggunakan kelebihan yang diberi. Memang tersangat rugi!

Sesi knowledge sharing

Dan kami berdua bersetuju yang tips berjaya paling utama adalah TIDAK BERPUTUS ASA. Saat kita berputus ada, itulah detik pemulaan kegagalan kita. Jadi apa yang kita perlu buat, teruskan melangkah ke hadapan! Fighting!

Anda nak dapatkan kelebihan menjadi ahli tak?

Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah ID 885249);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

JazakAllahu Khair.

No comments:

Post a Comment