Vitamin E : Pertama kali khusus untuk anda



Assalamualaikum w.b.t

Maaf terlambat buat entry promosi ni ye readers. Maaf sangat-sangat.. Jadi, walaupun ramai yang dah tahu promosi bulanan Jun, saya tetap nak announce kat sini. Buat pertama kalinya sejak saya join Shaklee pada 2012, Shaklee buat promosi vitamin e beli 6 percuma 1. Alhamdulillah.. Sememangnya ada beberapa customer yang kerap bertanya tentang promosi vitamin e ni. Kiranya ni hadiah untuk diorang la kan.. :)

Vitamin E Shaklee

Seperti biasa, promosi bulanan shaklee adalah beli 6 percuma 1. Bonusnya kali ni, korang akan dapat penjimatan berganda. FREE MEMBERSHIP uolls. Dapat jimat tambahan rm95. Sila grab peluang ni cepat2. Sebab lepas ni taktau la bila lagi promosi vitamin e. Tak tau jugak bila lagi boleh dapat promosi berganda free membership ni. Tolong cepat2 pm.sms 017-6734603 untuk sebarang pertanyaan.

Khasiat vitamin e:
» Antioksidan yg kuat
» Lindungi kulit dr sinar uv
» Kurangkan kesan kedutan, parut dan jeragat
» Lindungi paru-paru
» Tingkatkan imuniti tubuh
» Tingkatkan libido
» Kurangkan risiko kanser prostat bagi lelaki
» Kurangkan risiko penyakit Alzheimer (nyanyuk)
» Kuatkan rahim (kurangkan risiko keguguran bagi wanita hamil)
» Merendahkan kadar kolesterol
» Membantu mencegah kanser

Sesuai untuk:
» Semua (12 tahun ke atas)

Perbezaan shaklee:
» Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum
» Mengandungi selenium semulajadi yang bantu tubuh menyerap vitamin E
» Penyahtoksik semulajadi logam berat
» Shaklee menggunakan d-alpha tocopherol dari sumber semulajadi sayur-sayuran
» Mengandungi grape seed extract yang mengandungi proanthocyanidins (komponen yang menunjukkan mempunyai aktiviti antioksidan yang lebih tinggi daripada vitamin C dan vitamin E)


Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah ID 885249);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

No comments:

Post a Comment