Promosi VIVIX – Misi sihat dan cun melecun menjelang raya!!!



Assalamualaikum w.b.t

Dapat je news ni terus taip buat entry blog tau! Punyalah tak sabar nak announce kat semua. Hehe.. (Maafkan atas keterujaan saya ye!)

Biasanya kalau awal-awal bulan ni, mestilah nak announce promosi bulanan.. Dan untuk bulan ini (Julai 2014), promosi apa lagi kalau bukan VIVIX!!! VIVIX you!!! Jangan main-main tau.. Makin cantik jelita la you all menjelang raya ni.. ;)

----------------------
PROMOSI VIVIX
----------------------

Vivix
Hanya sesudu sehari.. SANGAT JIMAT!!!
Promosi 1 :
BELI 6 BOTOL -----> PERCUMA 1 BOTOL; PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE

Promosi 2 :
BELI 2 BOTOL -----> PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE

------------------------------------------------------------------------------


Kenapa saya suka sangat dengan VIVIX ni? Eh, bukan saya saja tau.. Sebenarnya RAMAI LAGIII yang dah dapat manfaat daripada Vivix ni:

1- Badan bertenaga sangat

Vivix

 2- Kulit lebih cantik dan sihat

Vivix

 3- Kesihatan jantung

Vivix

4- Bebas diabetes

Vivix

Nota kaki : Petang ni nak berbuka dengan bancuhan VIVIX dan Performance Drink la!! Ouch!
 
Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah ID 885249);
sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah

No comments:

Post a Comment