Get Shaklee Today!!

Assalamualaikum.. :)

Masuk 1 April 2015 dah.. Makanya bermulalah perlaksanaan GST..  Tapi bukan itu yang FD nak ceritakan.. Apa yang FD nak sampaikan adalah GST ---à Get Shaklee Today!!

Ketahuilah readers sekalian bahawa Shaklee telah pun announce promosi  untuk bulan April. Bukan setakat 2-3 produk tetapi 6 produk sekaligus!! Shaklee sangat bermurah hati buat promosi besar-besaran ni sebabnya mahukan rakyat Malaysia pentingkan kesihatan diri masing-masing.. Sebagai pengguna, sekiranya kita ada rezeki lebih, tak salahkan kalau laburkan sedikit wang untuk penjagaan kesihatan?

BELI 6 PERCUMA 1
GLA COMPLEX
LECITHIN

BELI 3 PERCUMA 1
VITALEA FOR CHILDREN
DTX COMPLEX
CINCH CHOC
CINCH CAFÉ LATE

Daripada 6 produk ni, hanya Lecithin dan DTX Complex yang FD x pernah rasa. Vitalea for children pun.. Sebab belum ada anak kecil lagi..Hehe.. In shaa Allah kalau ada rezeki lebih, mahu mencuba juga untuk rasai sendiri produk-produk shaklee ni..

FD suka nak cerita juga tentang Cinch. First beli dulu adalah Cinch Cafe Late cuz FD ni penggemar cafe late. Dari segi rasa, memang sedap! Tak perlu nak campur dengan minuman lain pun. Just bancuh 2 scoop Cinch dengan air sejuk. Dulu FD biasa minum pagi-pagi as breakfast.. Kenyang? Bolehlah untuk alas perut. Tapi yang bestnya memang dapat kurangkan diri daripada kunyang mengunyah.. Habis 1 tong Cinch Cafe Late, bertukar pula kepada Cinch Choc. Lagiii sedap.. Mana ada minuman diet lain sesedap ni.. Memang jadi minuman favorite! Tapi FD suka tukar-tukarlah.. Habis 1 tong Cinch Choc, minum pula Cinch Vanilla.. Lepas tu ESP. Haha.. nampak tak ketamakan di situ? Semua nak rasa.. Hehe..

Sekarang ni gaya pemakanan dah bertukar pula.. Pagi-pagi mesti nak cari breakfast berat.. Yang mudah nak dapat adalah nasi lemak tunjuk. Disebabkan tengahari malas nak keluar ataupun busy yang melampau maka FD pun ambil CInch / ESP semasa lunch.. Dan malam makan nasi seperti biasa. So far Alhamdulillah.. Berat maintain macam biasa.. Masih lagi dalam BMI normal.. :)

AMARAN!!!

1) Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 
Hubungi Pengedar Shaklee Anda (Farah ID 885249);

sms/whatsapp : 017-6734603
http://bit.ly/PM_Farah
facebook : Kekal Sihat & Cantik bersama Qaseh-delima

No comments:

Post a Comment