Travel Wishlist

Assalamualaikum w.b.t

Lama betul tak travel.. Jeles pula bila tengok rakan blogger update cerita travelling mereka. Okay, buat masa ni ada beberapa tempat yang teringin sangat nak pergi.. Tempat yang sangat mendamaikan jiwa dan raga.. Sebab daku tak suka tempat2 yang crowded dan shoping2 ni.. So here are my travel wishlist.. :)

Dalam negara:

1) Kundasang, Sabah
 

2) Karambunai, Sabah

3) Pulau Perhentian

Luar negara:

1) Switzerland

Pemandangan di Switzerland sangat awesome! Walau dah pernah melawat sekali, tetap masuk dalam wishlist sebab dah jatuh cinta dengan scenary dia yang super duper memukau.. Subhanallah!! Taktau nak cakap macam mana perasaannya bila keindahan ciptaan Allah ni betul-betul ada depan mata.. :)

2) Istanbul, Turki

Istanbul ni tak tau kenapa rasa nak pergi sangat..
Mungkinkah disebabkan oleh cerita Istanbul aku datang??

Dan tentunya daku memasang impian untuk mengerjakan Umrah.. So sebelum pergi ke tempat yang tersenarai ni, harap2nya dapatlah mengerjakan Umrah dahulu.. In shaa Allah.. :)

No comments:

Post a Comment