Suplemen bulan puasa

Assalamualaikum w.b.t

Teringat tahun lepas.. Sepanjang bulan puasa tahun lepas minuman berbuka puasaku adalah gabungan PERFORMANCE DRINK + VIVIX.. Bancuh dengan air sejuk.. Fuh!! Terasa-rasa nikmatnya bila berbuka..

Suplemen bulan puasa
Stok PD sampai.. terus upload di FB..
 
Suplemen bulan puasa
Performance Drink + Vivix = Sedap ya amat!!!


Bila buka kisah suplemen bulan puasa ni, automatik dalam fikiran adalah Mighty 3 Gems.. Dah macam tak boleh dipisahkan pula puasa dan Mighty 3 Gems ni.. Lagi-lagi bila banyak sangat pengguna yang memuji-muji keberkesanannya.

Suplemen bulan puasa
Mighty 3 Gems
Honestly, aku hanya consume ESP dan Performance Drink sahaja dalam set Mighty 3 Gems ni. Meal shakes memang tak masuk dalam senarai sebab aku tak suka rasanya yang agak manis (ni pendapat akulah ye! Orang lain mungkin suka..). Aku akan ambil ESP semasa bersahur dan Performance Drink semasa berbuka. Untuk berbuka, aku akan tambah 1 sudu vivix untuk dapatkan EXTRA EFFECT dia.. Pengalaman sendiri, bila berbuka dengan PD + Vivix ni, akan membuatkan RASA DAHAGA CEPAT HILANG dan BADAN KEMBALI BERTENAGA.. Yang penting, jangan makan berlebih-lebihan.. Makan berlebihan hanya akan membuatkan badan kita semakin lesu dan malas!

 

No comments:

Post a Comment