Selamat Datang Julai!

Assalamualaikum w.b.t

Selamat Datang Julai 2015! Fara anggap bulan Julai ini merupakan bulan kelahiran semula fara dalam dunia Shaklee. Fara dah pun buat satu keputusan besar dalam hidup fara and now, no more turning back! Pilihan yang tinggal adalah untuk terus melangkah ke hadapan.
Honestly, macam-macam perasaan yang fara rasa sekarang ni.. Takut dan risau sangat mendominasi. But still, I HAVE TO DO IT.. Buat teman-teman, doakan fara berjaya peroleh apa yang fara idam-idamkan selama ini. Semoga jalan ini adalah jalan yang tepat. In shaa Allah.. Maafkan fara kerana belum berani lagi untuk bercerita. Cukup sekadar doa ahli keluarga dan teman-teman yang lain. Doa kalian adalah kekuatan diri ini..
 
Dear July, please be EXTRA NICE to me!!
 JULAI 2015!
 
 
 P/s - Klik gambar untuk paparan yang lebih jelas ye!
Me,
Farah
Shaklee ID 885249
017-673 4603
 

1 comment:

  1. Hai, jalan ziarah sini. Semoga julai dan bulan-bulan mendatang baik-baik je kan. Jom bangkit, move forward...

    ReplyDelete