Set Healthy Fitness untuk mereka yang mahukan kurus secara selamat & berkesan

Assalamualaikum w.b.t

Selain Set Kurus & Langsing Shaklee, terdapat alternatif lain juga bagi mereka yang mahukan kurus secara selamat dan berkesan. SET HEALTHY FITNESS adalah program pengurangan berat badan yang menggabungkan pengambilan suplemen dan aktiviti fizikal bagi memaksimumkan kadar pembakaran lemak tetapi pada masa yang sama anda akan kekal cergas dan bertenaga!

Jujurnya saya suka untuk recommend SET HEALTHY FITNESS ini buat semua. Uniknya SET HEALTHY FITNESS ini adalah ianya bukan sahaja sesuai untuk mereka yang mahu kuruskan tubuh badan, tetapi juga buat mereka yang gemar bersukan dan melakukan aktiviti-aktiviti lasak supaya mereka kekal aktif dan sado!


Set Healthy Fitness mengandungi 5 item suplemen iaitu:

CINCH SHAKE MIX iaitu Meal Replacement yang lengkap dengan karbohidrat, kalori, lemak, protein dan fiber yang diperlukan oleh tubuh. Kenapa perlu ada kalori dan lemak? Sebabnya badan kita memerlukan kalori dan lemak untuk metabolisma badan dan juga fungsi hormon. Kalau badan kita tak cukup kalori dan lemak ni, ia boleh memberikan kesan kepada sel-sel tubuh kita terutamanya sel otot. Hasilnya, berat badan mudah sangat naik apabila kita berhenti daripada mana-mana program kuruskan badan.

CINCH TEA MIX merupakan gabungan teh hijau, putih dan merah. Cinch Energy Mix adalah terbaik sebagai gantian bagi minum petang. Ini disebabkan kebiasaannya bila petang, kadar metabolisma badan adalah rendah. Bagi mereka yang mengikuti program kurus ini, mereka boleh menggantikan minum petang seperti kuih-muih dan teh dengan Cinch Tea Mix. Cinch Tea ini bukan sahaja akan membuatkan tubuh dan mata kita segar, tetapi juga dapat membantu kita untuk kurangkan pengambilan snek terutamanya antara waktu makan utama.

VITA-LEA. Apa kaitan Vita-Lea dengan kurus? Vita-Lea, sama seperti namanya, ia adalah VITAL iaitu SANGAT PENTING & SANGAT DIPERLUKAN kerana ianya membekalkan semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh badan kita. Terdapat kajian yang menunjukkan bahawa kita sebenarnya kekurangan 90% daripada zat yang badan kita perlukan. Walaupun kita telah berusaha untuk mengamalkan pemakanan makanan seimbang, tetapi hakikatnya banyak proses penghasilan makanan telah mengurangkan zatnya.

HERB-LAX adalah sangat bagus bagi mereka yang mengalami masalah berkaitan pembuangan air besar. Pembuangan air besar adalah PENTING & PERLU bagi proses mencuci usus. Ini disebabkan zat makanan adalah diserap di bahagian usus.

LECITHIN adalah pengemulsi lemak. Satu kajian daripada Huntington College of Health Sciences menunjukkan bahawa lecithin membantu badan kita untuk memecahkan lemak dalam darah menjadi partikel yang kecil. Bahasa mudahnya, lecithin membantu badan kita untuk membakar lemak dengan lebih efisen suoaya tidak disimpan dalam tisu.

Testimoni Set Healthy Fitness
Me,  
Farah
Shaklee ID 885249
017-673 4603

1 comment: