First Customer Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Sales pertama saya ialah set menyusu 3M.. dalam set ni ada 6 item iaitu ESP, vitalea (multivitamin), b-complex, sr vita c plus, alfalfa complex dan ostematrix..

Sangat nervous okay! Pertama sebab takde pengalaman amalkan set tu dan keduanya sebab beliau adalah prospek pertama.. 😐 macam biasa upline la yang kita cari dulu.. 😂 Alhamdulillah, Allah sangat permudahkan urusan ni.. lepas beri penerangan tentang fungsi setiap vitamin, beliau terus bersetuju tanpa berkira soal harga.. 😁

Tapi masalahnya saya takde stok.. baru bulan pertama bershaklee kan, baru nak berjinak2 dengan stok2 ni semua.. jadi pergilah saya ke shaklee cawangan wangsa maju dan uruskan urusan order.. nampak tak betapanya excitednya daku di situ.. 😅

Set Menyusu Shaklee
Testimoni Set Menyusu Shaklee

So inilah testimoni pertama daripada customer saya sendiri.. genap 4 tahun dah pengalaman berharga ni.. 😁

In shaa Allah, more to come!

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment