Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Asalnya terjebak dengan shaklee sebab terpengaruh dengan Diyana Zaim yang asik mengepos vitamin shaklee tiap kali lunch hour.. dee, nampak tak betapa besarnya jasa dee dalam memperkenalkan shaklee pada farah.. hehe



Lepas tu rasa macam seronok je buat shaklee, terus setuju sign up ahli.. the moment dapat business kit tu kat tangan terus rasa jatuh cinta.. bila baca info2 dalam kit tu lagi bertambah semangat.. lepas tu bila dapat bonus pertama excitednya tak tau nak cakap macam mana.. walaupun dapat bonus 2 angka je masa tu.. tapi siapa nak bagi free2 macam tu kan?

Mungkin sebab saya budak biokimia jadi saya suka untuk amek tau bab2 mekanisma tindakan suplemen ke atas sel2 badan.. memang awal2 dulu rajin cari jurnal dan artikel yang ada dalam buku produk tu.. sikit demi sikit keyakinan semakin bertambah, lebih2 lagi bila tau hanya shaklee je yang ada #landmarkstudy

Yang lagi membuatkan saya senang hati dengan bisnes shaklee ni sebab saya boleh uruskan order customer hanya melalui sistem shaklee2u sahaja.. kat sini banyak sangat menjimatkan masa, wang dan tenaga saya sebenarnya.. 

Bonus buat saya bila saya sertai group TuRBO & iReach Family.. group yang sangat supportive dan sentiasa berkongsi ilmu untuk sama2 maju ke depan.. projek #tsunamishaklee ni pun hasil usaha kerjasama daripada leader2 bawah organisasi iReach Family.. untung saya kan?

Value dan potensi yang ada pada shaklee ni adalah sangat besar.. sebab tu susah untuk saya berhenti bershaklee.. saya jugak berazam untuk terus fokus sehingga saya capai apa yang saya inginkan..

Notakaki : untuk awak2 yang ingin bershaklee bersama2 saya, jangan tunggu lama2.. cepat2 hubungi saya okay!

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment