Jom Detoks!

Assalamualaikum w.b.t

Jom detoks!

Jujurnya ai tak pernah join program detox shaklee.. 😂

Tapi sangat teringin nak buat program detox ni! Ada siapa2 nak join tak? Kalau buat ramai2 barulah lebih bersemangat.. hehe

Kenapa nak detoks? Bukan ai je yang patut berdetoks ni tau, tapi uolls pun sama kena detoks!

Detoks ni macam agen pencuci yang akan mengikis sisa buangan yang terlekat pada dinding usus jika tidak dibuang dalam tempoh yang sepatutnya.. (agak2nya berapa banyaklah sisa2 buangan yang melekat tu kan.. 😅)

Kalau kita tak detoks, ia akan mengganggu proses penyerapan nutrien ke dalam sel badan dan akan membuatkan kita berasa LETIH tanpa sebarang sebab.. ini kesan yang paling nyatalah yang menunjukkan toksin banyak dalam badan.. selain tu, rasa susah bangun tidur (walau tempoh tidur mencukupi) dan bahagian keliling mata menjadi gelap..

Kalau ada rasa banyak angin dalam badan, mengalami alahan, inflamasi pada sendi, sinus, sukar nak turunkan berat badan, ada selulit dan masalah jerawat ↔ maknanya kita perlu detoks untuk bersihkan ruang2 yang tersumbat tu..

Siapa2 yang merokok, yang tinggal atau kerja kat kawasan pencemaran, suka makan fast food, always craving for sugar dan jarang bersenam, saya sangat sarankan untuk join saya buat detoks.. 😁



Notakaki : Siapa pernah join program detox?
Cuba kongsikan pengalaman uolls, boleh? 🤗

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment