Kenapa Shaklee? Why? Why Love Shaklee?

Assalamualaikum w.b.t

Hai.. my name is farah and i am your trusted SID.. 😀 
SID Farah yang happy & komited dengan shaklee.. 😉
Hari ni rasa macam nak kongsikan sebab musabab kenapa saya pilih shaklee sebagai suplemen kesihatan diri dan jugak sebagai bisnes sampingan..

1/ Pertama sekali, saya sangat ambil berat tentang KESELAMATAN suplimen tu sendiri.. macam mana nak tau selamat? Bagi saya, saya percayakan shaklee sebab shaklee ada ujian klinikalnya sendiri.. maknanya setiap batch suplimen yang dihasilkan akan diuji secara klinikal bagi memastikan kandungannya benar-benar selamat dan tidak tercemar.. 

Pernah ada satu ketika shaklee putus bekalan herb-lax selama berbulan2 lamanya hanya kerana bahan mentah yang dibekalkan tidak menepati piawaian yg ditetapkan..

See? Shaklee bukan company yg hanya pentingkan keuntungan semata2.. tapi shaklee pentingkan KUALITI SUPLIMEN itu sendiri..

2/ Tau tak yang shaklee juga merupakan satu2nya suplimen yang ada LANDMARK STUDY sendiri ---> http://nutritionj.biomedcentral.com/articles/10.1186/1475-2891-6-30

3/ Bila berbisnes, mestilah nak ada keuntungan kan? Selain dapat untung runcit dan bonus bulanan, shaklee jugak ada tawarkan INSENTIF2 lain termasuklah insentif kereta (dalam bentuk cash) dan travel dalam & luar negara.. sebenarnya banyak lagi laa insentif lain yang ditawarkan.. tinggal nak atau tak nak jer.. 😂

4/ Yang bestnya bila buat shaklee dapat team2 yang sangat supportive.. eh, shaklee pun sangat supportive tau sebab tu lah dia sediakan macam2 jenis workshop, training, motivation session, training dll.. siap ada nutritionist yang akan berikan input2 produk lagi.. kalau musykil tentang produk tanya je pada nutritionist tu.. 😁

Notakaki : teringin sangat nak rasa percutian mewah shaklee.. 😅

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment