Mak Shaklee Ku

Assalamualaikum w.b.t

Dulu selalu tengok kaklin order vitamin dengan Diyana Zaim.. akhirnya daku pun terjebak sama.. 😁 bermula dengan set kulit (vitamin c, b-complex dan vitamin e).. lepas tu tambah pulak gla complex sebab masalah hormone unbalance.. lepas tu terus sign up jadi ahli bawah dee..

Dee ni kawan sekerja kat salcon dulu.. jadi memang tiap2 hari jumpe.. kalau ada apa2 nak tanya pasal shaklee memang terus direct tanya dan terus dapat jawapan.. ni kelebihan kalau upline dekat kot..



Lepas tu kami terpisah sebab dee kena transfer ke hq.. tapi apa ada hal? Jauh ke dekat ke bisnes tetap kena jalan.. lagipun  kebanyakan urusan boleh guna hp jer.. nak coaching ke, nak info ke, nak gosip2 ke.. hehe.. yang untungnya bila jauh ni, dee masukkan pulak dalam group TuRBO under master Lydzar Rusman.. lagi macam2 ilmu dapat.. 😀

Sebenarnya rasa bersyukur sangat2 dilorongkan ke dalam grup2 ni.. seriously, kawan2 grup banyak beri sokongan dan tak lokek berkongsi ilmu.. terima kasih Ya Allah.. 😊

Notakaki : dee, gigih tau cari gambar kita berdua.. lepas ni kena banyak bergambar sama ni.. 😂

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment