Memori Zaman Persekolahan

Assalamualaikum w.b.t

Malam tadi belek-belek gambar zaman sekolah.. haa.. mulalah mode semesta menggamit kenangan! Kalau ikutkan sebenarnya tak nak pun masuk sekolah berasrama ni.. tapi sebab mama & papa, pergilah jugak.. 😂

Kenangan zaman sekolah memang banyak.. rasanya sama je kot pengalaman budak2 sekolah asrama ni.. 

Dah namanya duduk asrama semuanya buat secara berjemaah.. makan, mandi, solat, tidur semuanya secara berjemaah.. nak pergi sekolah pun berjemaah ramai-ramai lalu gajah menyusur.. 😊



Alhamdulillah.. kenangan masa zaman sekolah semuanya manis-manis belaka.. Alaa.. setakat kena amek tandatangan senior tu apalah sangat.. kena beri salam pada senior pun bukan masalah.. tak terasa pun nak mengadu kat mama papa sebab rasa benda2 tu sebenarnya banyak membantu untuk kita lebih kenal sesama sendiri.. 😉

Ingat lagi habis spm dulu, terus cakap kat papa terima kasih sebab hantar kat sekolah tu sebab best rupanya duduk asrama ni.. haha.. 

Okay, tak nak imbau sangat kenangan lama ni.. nanti emosi kurang stabil pulak.. 😅

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment