One Step At A Time

Assalamualaikum w.b.t

Bila sebut shaklee, bukanlah bermaksud, makan shaklee, tidur shaklee, minum shaklee, apa-apapun semuanya shaklee.. 😁

Saya taklah obses sampai macam tu.. Tapi saya akui Shaklee is one of my passion right now.. Saya mensasarkan impian yang besar bersama Shaklee.. well, everything start from a dream, right? Tapi, impian hanya tinggal impian kalau tidak disertakan dengan tindakan.. setuju?



Setiap hari, ada beberapa perkara yang saya ‘wajib’kan diri saya buat untuk majukan bisnes ni.. baca kisah motivasi, inspirasi dan kisah kejayaan daripada mentor2.. ini penting untuk memberi aura positif pada diri sendiri supaya terus berpegang pada cita-cita nak dapat pendapatan tetap bersama shaklee..

Lepas tu mestilah kena sharing kat facebook, fanpage Saya Sihat, instagram, update blog dan lain-lain.. biasanya update tentang kesihatan secara umum, motivasi dan tentunya kelebihan produk-produk shaklee..

Dan setiap hujung minggu, saya akan review marketing strategies yang saya lakukan. Berkesan ke tidak.. menjadi ke tidak.. al-maklumlah, saya bukannya graduan dari jurusan perniagaan.. jadi, nak atau tidak, suka atau tidak, kenalah buat try and error. Belajar dengan mentor pun iya juga. Tapi tak kanlah nak harapkan mentor semata-mata. Yang penting kena ada inisiatif sendiri, betul tak?

Kalau ada sesiapa yang berminat nak join #teamsayasihat, sekurang-kurangnya korang dah dapat gambaran apa yang perlu dilakukan bila mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor..

Dan sebenarnya ada tips yang Super Hebat daripada perkara2 di atas.. Nak tahu apa dia? Boleh hubungi saya untuk dapatkan tip EKSKLUSIF tersebut. Sangat mudah tau!

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment