Sayangku Puan Mama

Assalamualaikum w.b.t

Sayangku Puan Mama!

Dalam keluarga, mamalah orang yang paling banyak bagi sokongan saya bershaklee.. dan saya pulak jenis suka cerita apa saja dengan mama termasuklah hal yang berkait rapat dengan shaklee..



👉 Kalau takde sales, mengadu kat mama..

👉 Kalau ada sales, bercerita dengan terujanya kat mama..

👉 Kalau rasa down, cari mama..

👉 Kalau takde idea nak buat sharing pun, mamalah jadi pendengar setia..

👉 Haa.. bila dapat bonus pun, mamalah orang pertama yang tau..

Sebab tu lah, apa saja kata-kata mama, walaupun biasa didengar tapi tetap menjadi penguat semangat saya..

"Tahniah!"
"Teruskan usaha.."
"Bulan depan buat lebih baik lagi.."
"Jangan putus asa.."

Kalau hari-hari dengar, tak sempat nak rasa down tau! Terima kasih mama.. i love you.. muaahhh 😚😚

Me,
Farah
SID 885249
017-673 4603

No comments:

Post a Comment